‘Spyro the Dragon’ lader til at vende tilbage i 2024 

Spekulationer florerer ang. potentiel nyt ‘Spyro the Dragon’-spil efter et hentydende tweet.

En nylig post fra den officielle ‘Spyro the Dragon’ X-konto har sat gang i spekulationerne blandt fans af retro 3D-platforming i forbindelse med et potentiel nyt spil i den ikoniske ‘Spyro the Dragon’ spilserie, som for første gang så dagens lys tilbage i 1998 på den originale Playstation. Spekulationerne er drevet af en besked fra d. 5. januar 2024, som viser et billede af Spyro ledsaget af sætningen “You gotta believe” hvilket bliver pointeret som værende seriens nye “2024 motto”

Se den omtalte X-post:

Opdateringen kommer seks år efter udgivelsen af “Spyro: Reignited Trilogy” i 2018, som med stor succes genudgav nypolerede versioner af de tre første spil i serien. Beskeden kommer i kølvandet af et andet interessant opslag fra den 18. december 2023 fra det Activision-ejede Toys for Bob, udviklerne bag ‘Reignited Trilogy’. Her delte udviklerne et indblik i deres seneste eksperimenter med Unreal Engine 5, hvilket nu leder tankerne hen på, at det nye Spyro-spil muligvis vil anvende netop denne spilmotor. 

Det nylige lille tease kommer oven i Xbox’ nylige opkøb af Activision Blizzard i 2023. Opkøbet har rejst spørgsmål om fremtiden for flere klassiske spilserier, herunder Spyro, som ellers så ud til at gå i glemmebogen. Nu kan vi måske godt tillade os at være håbefulde ift. En genoplivning, og om der så er planer om en Xbox-eksklusivitet, må tiden vise.   

Vi afventer stadig en officiel offentliggørelse af det nye Spyro-spil, så indtil da er det vigtigt at bemærke, at hverken udviklere eller udgivere har bekræftet udviklingen. Der er altså kun tale om spekulationer, dog på et ret så interessant grundlag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming