Spilnyhederne | Spilbranchen bløder

Naughty Dog i modvind, ‘Diablo IV’ på Steam og ‘Batman Arkham Trilogy’ udsat.

Velkommen til denne uges udgave af “Spilnyhederne”. Svane er tilbage på skærmen og vi har en smasse spændene emner på programmet, der dækker hvad der er sket i den store spilverden den sidste uges tid. Fra fyringsrunder i hele spilbranchen til ‘Diablo IV’s snarlige debut på Steam, der skulle gerne være noget for enhver smag. 

Her følger et kort uddrag af dagens emner: 

Naughty Dog i Modvind 

Naughty Dog, studiet bag nogle af de mest ikoniske spil i PlayStation-kataloget, står over for en række udfordringer. Kotaku rapporterer om en bølge af fyringer, der har ramt flere afdelinger i virksomheden. Dette kommer som en overraskelse, især i lyset af HBOs succesfulde serietilpasning af ‘The Last of Us’. Hvad betyder dette for studiets fremtidige projekter? Og er dette en trend i hele industrien? 

‘Diablo IV’ på Steam 

Blizzard Entertainment har annonceret, at Diablo IV vil gøre sin entré på Steam-platformen. Her er der tale om en stor nyhed for Diablo-fans og åbner op for et nyt publikum – men er det nu også så god en idé? Vi ser nærmere på, hvad dette betyder for spillets fremtid. 

‘Batman Arkham Trilogy’ udsat 

Skuffende nyheder for Nintendo Switch-ejere, da ‘Batman Arkham Trilogy’ er blevet udskudt til december. Hvad er årsagen bag forsinkelsen, og hvad kan vi forvente af denne kommende udgivelse? 

Flere Spændende Emner

Derudover har vi også spændende opdateringer om ‘Red Dead Redemption’s 60 FPS opdatering, en ny trailer til ‘Spider-Man 2’, og hvad du kan forvente fra Xbox Game Pass i oktober – og meget mere. 

Så sæt dig godt til rette, for vi har en hyggelig halv time foran os.  

Det her… er Spilnyhederne! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming