Spilnyhederne | Masser af nyt fra Xbox!

I denne uge snakker vi bl.a. om GTA 6, Dragons Dogma 2 og annonceringer under Xbox Partner Preview

Her følger et overblik over dagens emner:

GTA 6 i Sidste Fase af Udviklingen: GTA 6 nærmer sig sin færdiggørelse, med medarbejdere, der bliver bedt om at vende tilbage til kontoret.

Dragons Dogma 2 Forhåndsvisning: Div. gaming-medier er imponerede over ‘Dragons Dogma 2’, og spillets detaljer afsløres.

YUZU Indgår Forlig med Nintendo: YUZU, en Nintendo Switch-emulator, accepterer at betale Nintendo en skadeserstatning og stoppe distributionen af deres emulator som led i et forlig.

Rygte om Ghost of Tsushima 2 Annoncering i Maj: En potentiel efterfølger til ‘Ghost of Tsushima’ kan blive annonceret eksklusivt til PS5 i maj ifølge en pålidelig kilde.

Spil på Steam Ændrer Navne for at Narre Spillere: Flere spil på Steam ændrer deres navne til populære titler for at snyde spillere, hvilket resulterer i forvirring og refusionsanmodninger.

Baltero Sælger 500.000 Kopier på 10 Dage: Balatro, et poker-inspireret rogue-like deckbuilder, har solgt over en halv million kopier på ti dage, trods en uventet aldersbedømmelsesændring.

Xbox Partner Preview: En række spil, inklusive ‘Unknown 9: Awakening’ og ‘Sleight of Hand’, ‘The Sunken City 2’ og ‘Frostpunk 2’ afslører gameplay og udgivelsesdatoer under Xbox Partner Preview.

Det var alt fra denne uge, vi håber i ser med næste gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming