Spilnyhederne | Årets julegave bliver en ‘Playstation 5 Slim’

I denne uges episode af “Spilnyhederne” dækker vi alt fra den kommende PlayStation 5 Slim til Activision Blizzards fravær på Xbox Game Pass.

I denne uges episode af “Spilnyhederne” dykker vi ned i den seneste udvikling inden for gamingverdenen. Fra Sonys annoncering af en slankere PlayStation 5-model til Activision Blizzards fravær på Xbox Game Pass indtil 2024, vi har alle de vigtige nyheder til dig lige hér.

PlayStation 5 Slim kommer til jul: Sony har annonceret en redesignet PS5 Slim-model, der vil være tilgængelig i starten af december. Vi diskuterer designændringer, priser og tilgængelighed i Danmark.

Activision Blizzard på Game Pass: Trods Microsofts opkøb af Activision Blizzard, vil titler som ‘Call of Duty’ og ‘Diablo 4’ ikke være tilgængelige på Game Pass før 2024.

Unitys direktør træder af: Efter kontroversielle beslutninger om installationsafgifter for udviklere, har Unitys administrerende direktør trådt tilbage.

Yderligere emner: Vi dækker også spændende opdateringer om ‘Rocket League’, ‘XDefiant’, ‘Fortnite’, ‘EA FC 24’, og meget mere.

Er du nysgerrig på det seneste nyt inden for spilverden, så se med næste uge hvor vi igen åbner dørene til “Spilnyhederne”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming