Spil som Alan Wake i ‘Fortnite’

“Fortnitemares 2023” byder på alt fra nye våben til muligheden for at spille som Michael Myers og endda Alan Wake.

Så er det tid til at skrue op for uhyggen. Epic Games er begejstret for at annoncere tilbagekomsten af “Fortnitemares”, den årlige Halloween-tematiserede begivenhed i ‘Fortnite Battle Royale’. Begivenheden løber af staben indtil d. 3. november 2023, kl. 08:00 dansk tid, og lover en actionfyldt sæson med en række nye skins, våben og andet godt. 

En gennemgang af opdateringen kan ses her:

Fortnitemares 2023 Gameplay Trailer | Fortnite

Dette års “Fortnitemares” introducerer Wood Stake Shotgun, specielt designet til at besejre den nye skurk, Kado Thorne. Spillere kan finde det nye våben på jorden, i almindelige og sjældne kister samt Holo-kister. Ved at besejre Thorne vil spillerne blive belønnet med Thorne’s Vampiric Blade, et våben, der healer, når det skader fjender. 

Ud over nye våben nyder begivenheden på tilbagekomsten af sæsonfavoritter som Pumpkin Launcher, der affyrer eksplosive græskar mod modstandere. Witch Broom gør også et comeback, der giver spillerne mulighed for at tonse op i luften og glide ned til overfladen. Vi kan også se frem til at nyde Sanguine Sweets som f.eks. Candy Corn, Pepper Mints, Hop Drops og Jelly Beans, der hver især byder på unikke fordele som bl.a. midlertidige lavtyngdeeffekter. 

Quests og belønninger er en væsentlig del af “Fortnitemares 2023”. Man vil selvfølgelig kunne fuldføre Fortnitemares Quests for at tjene XP og nye Locker-genstande, herunder Bat Royale Back Bling og Revenant Rider Glider. Begivenheden byder også på tilbagekomsten af Horde Rush, hvor hold udfordres til at overleve mod Cube Monster-horder. Ved at fuldføre Horde Rush Quests vil spillerne tjene yderligere XP og nye Locker-genstande som Murk Wrap og Batwing Bonespike Pickaxe. 

Nye og tilbagevendende outfits vil også blive tilgængelige under begivenheden. Disse inkluderer nye outfits som Seth, Bogstick, Phantom Meowscles og Festival Phaedra.  

Fortnite byder traditionen tro også på diverse cross-overs fra andre franchises, og denne gang står den på; Disney’s Jack Skellington, Michael Myers, og endda den kommende aktuelle Alan Wake. 

Yderligere funktioner i opdateringen inkluderer tilbagekomsten af Reality Augments som Game Time, Icy Slide og Rushing Reload. Dertil er en ny controllermulighed, Quick Weapon Action (Beta), blevet tilføjet for hurtigere våbenskift, – og det er værd at bemærke at startende med v28.00-opdateringen vil ‘Fortnite’ afslutte support for Android OS9, hvilket kræver, at spillerne skal bruge OS10 eller højere for at fortsætte med at spille på Android-enheder.  

Se hele listen over opdateringen via ‘Fornite’s hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming