Spil ‘Alan Wake’ i ‘Fortnite’ 

En ny ‘Alan Wake’ game mode er blevet lanceret i ‘Fortnite’ og lader dig spille en kompakt udgave af det oprindelige ‘Alan Wake’.

I forbindelse med tilføjelsen af ‘Alan Wake’ som spilbar figur i ‘Fortnite’, har Epic Games, i samarbejde med Remedy Entertainment, annonceret en ny ‘Alan Wake’ game-mode, med titlen “Alan Wake: Flashback”.  

“Alan Wake: Flashback” tager ca. 25 minutter at gennemføre, og genskaber, med respekt for kildematerialet, Remedys ikoniske gyserfortælling. Det er altså nu muligt at påtage sig rollen, som forfatteren Alan Wake, der er på en desperat søgen efter sin forsvundne kone, Alice. Mens han navigerer gennem byen Bright Falls, opdager Alan sider af en gyserhistorie, han angiveligt selv har skrevet, men ikke har nogen erindring om, imens mørkets konstant forpurrer hans søgen. 

Epic Games beskriver oplevelsen således:

“Baseret på den prisvindende filmiske action-thriller begiver den forstyrrede forfatter Alan Wake sig ud på en desperat søgen efter sin forsvundne kone, Alice. Dette klassiske action-eventyrspil er blevet genopfundet i Fortnite ved hjælp af UEFN-værktøjerne. Kast lys over Bright Falls’ mysterier med kun dit mod og en pålidelig lommelygte.”

Den finurlige cross-over er selvfølgelig designet til at genopridse det originale ‘Alan Wake’s historie forud for ‘Alan Wake 2’, som udkommer d. 27. oktober. Derudover vil Alan Wake blive en spilbar karakter i ‘Fortnite’ fra d. 26. oktober, som en del af spillets Halloween-begivenhed, “Fortnightmares”. Har du købt Alan Wake 2 i Epic Game Store inden d. 27. oktober, bliver du dog den heldige ejer af Alan Wake-skinnet – kvit og frit. 

En lanceringstrailer har fundet vej til internettet, og det må siges at kilde de helt rigtige steder, når det kommer til nostalgiske minder fra det originale spils udgivelse tilbage i 2010:

Alan Wake: Flashback – Created in Fortnite | Fortnite

“Alan Wake: Flashback” kan tilgåes i ‘Fornite’ via dette officielle link, eller ø-koden 3426-5561-3374. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming