Snart skal der højtryksspules i VR

‘Powerwash Simulator VR’ lanceres på Meta Quest platformene d. 2. november.

FuturLab og nDreams har meddelt via pressemeddelelse, at ‘PowerWash Simulator VR’ vil gøre sin længe ventede entré på Meta Quest 3, Meta Quest 2 og Meta Quest Pro, d. 2. november 2023. Fra i dag kan rengøingsentusiaster forudbestille PowerWash Simulator VR på Meta Quest Store og derved modtage et eksklusivt par katte-tematiserede in-game handsker ved lanceringen… mii-jaw!?

En trailer er blevet udgivet i forbindelse med udgivelsesdatoen, som kan ses lige her:

PowerWash Simulator VR – Release Date Reveal Trailer | nDreams VR

‘PowerWash Simulator VR’ er ikke bare en simpel port af dets PC- og konsolversioner; der er nemlig lovet stort fokus på indlevelse og interaktivitet. Spillet udnytter præcis 1:1 bevægelseskontrol gennem Quest Touch-controllers, hvilket sigter efter at give en endnu mere tilfredsstillende oplevelse, når spillerne blæser snavs og skidt væk. Vi kan kun gå ud fra, at den 360-graders indlevelse gør at byen Muckingham føles mere beskidt end nogensinde før – og det er en god ting. 

VR-versionen introducerer funktioner, der er eksklusive for platformen. Man kan nu vælge sine outfits og udstyr fra bagsiden af PowerWash-varevognen, et rum der tidligere har været uudforsket i grundspillet. Det helt nye værktøjsbælte tillader ændringer af dyserne on-the-fly, hvilket tilføjer et ekstra lille strategisk valg til gameplayet. 

VR-versionen bevarer alt indholdet fra grundspillet, inklusiv co-op multiplayer-funktionen, der gør det muligt for spillere at vaske deres bekymringer væk – sammen. FuturLab har samarbejdet med VR-veteranerne nDreams, kendt for deres arbejde på titler som ‘Synapse’ og det kommende ‘Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord’, for at bringe gøre VR højtrykspuling til en realitet. 

PowerWash Simulator lader ikke til at stå stille i lang tid ad gangen. Af fremtidige planer har vi bl.a. DLC med ‘Back to the Future’ og ‘Warhammer 40,000’ indhold. Disse er planlagt til udgivelse senere i år, så der burde ikke være mangel på ting at spule rene i den nærmeste fremtid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming