Slut med spiller-til-spiller handel i ‘Rocket League’

‘Rocket League’ annoncerer fjernelse af spiller-til-spiller handel i spillet, hvilket træder i kraft til december.

En betydelig ændring i ‘Rocket League’s politik, har medført at udviklerne Psyonix, officielt har meddelt, at de fjerner funktionen for spiller-til-spiller handel. Ændringen træder i kraft d. 6. december 2023 kl. 01:00. Denne beslutning falder i overensstemmelse med moderselskabet Epic Games’ politik, som forbyder handel, overførsel eller salg af genstande i spillet. Desuden er ændringen en del af en bredere strategi for at integrere ‘Rocket League’-køretøjer i andre titler udviklet af Epic Games, hvilket vil medføre ejerskab af biler og genstande på tværs af spil. 

Rocket League Midnight Order Aftermarket Trailer | Rocket League

Selvom spiller-til-spiller handel lukker, vil byttesystemet for Core items, Tournament items og Blueprints forblive. Dette system giver spillere mulighed for at bytte dubletter eller uønskede genstande for en ny af højere sjældenhed. Psyonix har også klargjort, at tredjepartswebsteder, der tilbyder handelstjenester efter d. 5. december, vil blive betragtet som bedrageriske og ikke tilknyttet til hverken Psyonix eller Epic Games. Det er vigtigt at bemærke, at genstande erhvervet gennem tidligere handler ikke vil gå tabt, når den nye politik implementeres. 

Meddelelsen falder som forventet, ikke i god jord hos alle. Den nye politik er blevet mødt med blandede reaktioner, og mange har beskyldt virksomheden for at prioritere overskud over spillernes mulighed for at handle med hinanden. Beslutningen falder i øvrigt i kølvandet på nylige økonomiske vanskeligheder, som Epic Games har stået overfor, som har ført til afskedigelse af 16% af arbejdsstyrken. 

For mere information om ændringerne, heviser vi til ‘Rocket League’s hjemmeside. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming