September måned på Playstation Plus 

Så er der tid til åndssvag sandbox, MMORPG eventyr og dystopisk Sverige, i denne måneds Playstation Plus Essentials spil.

September er ankommet, og PlayStation Plus er tilbage med en frisk række spil til sine abonnenter. Denne måned bydes der på ‘Saints Row’, ‘Black Desert – Traveler Edition’ og ‘Generation Zero’. Disse titler vil være tilgængelige fra d. 5. september til d. 2. oktober. Men er der noget for dig? Lad os dykke ned i titlerne og finde ud af det. 

Saints Row 

Tilgængelig på både PS4 og PS5 tilbyder Saints Row en ekspansiv legeplads sat i den fiktive verden af Santo Ileso. Der er her tale om en sandbox oplevelse med masser af underholdning, kriminelle foretagender og åndssvage missioner. Spillere kan skyde, køre og endda wingsuite sig igennem verden, og trods lidt haltende anmeldelser, så er skal der nok være rigeligt med hyggelige timer i spillet trods alt. Der tillades fuldt drop-in/drop-out co-op, hvilket gør det muligt at spille med en ven online når som helst, og det er da altid et plus. 

Black Desert – Traveler Edition

Gør dig klar til kamp, handel og optræning af heste. ‘Black Desert – Traveler Edition’ er en open-world fantasy MMORPG, der disker op med både PvE-kampe og storskala PvP krige. Verden er både detaljeret og realistisk, og på trods af at et kritiseret endgame, kan spillet anbefales til folk der eksempelvis nyder titler som ‘EVE Online’. Spillet byder på rigeligt af karakterklasser og kampstile, og desuden byder “Traveler Edition” på flere af spillets udvidelsespakker. 

Generation Zero:  

Så står den på open-word FPS eventyr, sat i en alternativ fjendtlig virkelighed i 1980’ernes Sverige, hvor robotter har fået overtaget. Overlev dødbringende fjender alene eller med tre venner via online co-op, mens du opdager sandheden bag, hvad der er sket i det svenske land. Deltag i adrenalinfyldt guerillakamp mod de mekaniske styrker, og saml dele fra dine faldne fjender og brug dem til at fremstille udstyr, våben og ammunition. Byg og befæst dine egne baser og kæmp for dit land. Spillet blev ved sin udgivelse klandret for tung grind, men historien skulle gerne kunne holde din opmærksomhed under de lidt langsommere dele af spillet. 

Prisændringer på PlayStation Plus 

Det er værd lige kort at nævne, at fra d. 6. september vil PlayStation Plus øge prisen for sine 12-måneders abonnementer globalt. De nye priser er som følger: 

PlayStation Plus Essential: 520,- DKK 

PlayStation Plus Extra: 945,- DKK 

PlayStation Plus Premium: 1125,- DKK 

Playstation udtaler at prisstigningen har til formål at fortsætte med at levere spil af høj kvalitet og merværdi til abonnementstjenesten, der må vi jo så åbenbart bare finde os i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming