Se den første trailer til ‘Grand Theft Auto VI’ allerede nu! 

‘Grand Theft Auto VI’s første trailer udgives tidligt grundet læk.

I en uventet dejning fra Rockstar Games, blev den første officielle trailer til ‘Grand Theft Auto VI’ (GTA 6) udgivet tidligere end planlagt, grundet online læk. Oprindeligt planlagt til udgivelse i eftermiddag, blev traileren i stedet offentliggjort en dag tidligere, og gav os dermed en tidligere forsmag på spillet end ventet. 

Traileren skulle først have været udgivet kl. 15:00 dansk tid, d. 5. december, men efter et online læk besluttede Rockstar at løfte sløret tidligere. Rockstar opfordrer fans til at se den officielle version på YouTube, hvilket vi linker til herunder: 

Grand Theft Auto VI Trailer 1 | Rockstar Games

Traileren introducerer os for det gode gamle Vice City, Rockstars moderne version af Miami. Den giver et glimt af spillets nye hovedpersoner, et Bonnie og Clyde-agtigt par, der lader til at begive sig ud i en kriminel løbebane. Traileren viser Lucia, en af hovedpersonerne, der starter sin historie bag tremmer, og bevæger sig derefter over til scener fra Vice City-stranden, svævebåde i sumpe, strandgængere og neonbelyste bylandskaber. Tidens satire lader til at være intakt, med klip fra en TikTok-inspireret mobilplatform, hvor vi f.eks. ser en mand, der kæmper med en alligator, og forskellige andre scener fra bylivet. 

Narrativet ser spillet ud til at kredse omkring Lucia og den endnu unavngiven mandlig hovedperson, og vi kan nok godt regne med et komplekst forhold mellem de to. Traileren skildrer dem involveret i forskellige kriminelle aktiviteter, herunder et røveri af en butik, og ømme scener der viser deres kærlighed til hinanden, som nok skal komme på prøve for overlevelse og succes i deres kriminelle bestræbelser. 

‘GTA 6’ er bekræftet til udgivelse i 2025, på PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Bemærkelsesværdigt var der ingen omtale af en PC-udgivelse i traileren, ej heller i den officielle pressemeddelelse, hvilket efterlader os med spekulationer om en mulig senere udgivelse på platformen. Det samme skete ved lanceringen af ‘GTA V’, så det burde vi måske have regnet med fra starten. 

Vi synes at traileren ser skøn ud, og glæder os til reelt gameplay næste gang… forhåbentligt.  

Ét svar til “Se den første trailer til ‘Grand Theft Auto VI’ allerede nu! ”

  1. LasBobs siger:

    Grafikken SKRIGER Cyperpunk 2077 – er det lavet i samme engine, eller er det bare fotorealismen, der snører mig??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming