‘Rollerdrome’ kommer endelig til Xbox 

Det fantastiske, og desværre oversete, ‘Rollerdrome’ finder vej til Xbox og Game Pass i slutningen af november, 2023.

Udviklerne Roll7 har til glæde for alle Xbox-brugere annonceret lanceringen af deres titel ‘Rollerdrome’ på Xbox Series X|S d. 28. november 2023. Gennem en officiel meddelelse på Rollerdromes X-konto blev det bekendtgjort, at spillet ikke kun vil være tilgængeligt på Xbox, men også PC via Xbox Game Pass. Det oversete, men anmelderroste spil, vil altså endelig blive bredere tilgængeligt, og forhåbentlig høste den opmærksomhed det fortjener. 

Se den oficielle udmelding via X, hvor det blev slået fast at Xbox ejere snart får lov at boldre sig i det unikke og lynhurtige refleksbaserede gameplay: 

Udviklet af det anerkendte studie bag ‘OlliOlli’, Roll7, udkom ‘Rollerdrome’ i første omgang på PlayStation 4, PlayStation 5 og Steam i august 2022. Spillet introducerede en ret så unik spiloplevelse, hvor man påtager sig rollen som Kara Hasson, en deltager i den futuristiske sport “Rollerdrome”, der kombinerer høj hastighed og præcisionskrævende gameplay. 

Er du nysgerrig på titlen, eller har brug for en genopfriskning, anbefaler vi at se den hæsblæsende trailer herunder: 

Rollerdrome – Official Accolades Trailer | Roll7

Spillets mekanik bygger på fart og taktisk gameplay, hvor man kan helbrede sig selv ved at samle genstande fra besejrede modstandere og genopfylde ammunition ved at udføre tricks. Den distinkte cel-shaded kunststil bidrager til spillets atmosfære, men kan muligvis også være synderen, når det kommer til at mange ikke gav det en chance i første omgang. Ifølge spillets instruktør, Paul Rabbitte, tilbyder ‘Rollerdrome’ en kombination af elementer fra ‘Tony Hawk’s Pro Skater’ og ‘Doom’, og hvis det ikke vækker jeres interesse, så ved jeg ikke hvad! 

Med hensyn til anmeldelser har Rollerdrome opnået en Metacritic-score 81 på PC og 79 på PS5 og blev udnævnt til “Det Bedste Britiske Spil” ved 2023 BAFTA Games Awards

Spillet lanceres på Xbox Game Pass d. 28. november 2023 på Xbox Series X|S og PC. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming