‘Robocop: Rogue City’ aflyses på Nintendo Switch 

Overraskende aflysning af ‘ Robocop: Rouge City ‘ til Nintendo Switch annonceret 

Udviklingen af det kommende ‘Robocop: Rouge City’, har taget en uventet drejning da udgivelsen til Nintendo Switch pludselig er blevet aflyst. Den overraskende nyhed blev delt af udgiveren Naconden officielle RoboCop: Rogue City Facebook-side, hvor et svar på spørgsmålet om en udviklingsstatus på platformen, slog fast, at der ikke længere er planer om en udgivelse på Nintendo Switch. 

Se nyheden blive overleveret i noget så afslappet stil på Nacons facebook-side herunder:

Tidligere har vi ellers både via spillets trailer og anden promovering, set Switch-logoet præge materialet, men der er altså ingen planer om en udgivelse på nuværende tidspunkt.  

‘Robocop: Rouge City’ er et FPS udviklet af Teyon og udgivet af Nacon, som tidligere har kunne opleves på PC via dets demo under Steam Next Fest. Spillet leder os gennem de kriminalbefængte gader i Old Detroit, hvor vi i skikkelse af ingen ringere end den legendariske RoboCop, med sin trofaste Auto-9 pistol, er på mission for at genoprette orden og retfærdighed i en by fyldt med korruption og kriminalitet. 

Spillerne forventes at rydde byen for forbrydere, udføre detaljeret detektivarbejde, og endda udstede parkeringsbøder – alt sammen mens de navigerer gennem forskellige sidemissioner, der ændrer historien baseret på beslutninger der tages. Alt i alt, lader det til at blive en ret så underholdende titel. 

Den fængende beskrivelse, gør det jo så desværre kun den pludselige aflysning af Nintendo Switch-versionen, det mere ærgerlig. Manglen på en forklaringer omkring aflysningen har selvfølgelig rejst flere spørgsmål end svar, men mon ikke vi har med hardwarebegrænsninger, af den ene eller anden slags, at gøre?. 

Se traileren til spillet, som ellers indeholdte information om udgivelse på Switch, lige her: 

RoboCop: Rogue City – Gameplay Reveal | Nacon

Til trods for den triste nyhed, så er ‘ Robocop: Rouge City’ på rette spor mod sin lancering på Playstation 5, Xbox Series X|S, og PC via Epic Games Store og Steam d. 3. november 2023.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming