RoboCop Rogue City’ får udgivelsesdato og ny trailer

Vi må vente til novembe med at få fingrene i spillet. Til gengæld ser det ret så sprødt ud.

‘RoboCop: Rogue City’ har i forbindelse med dette års Gamescom fremvist nye cinematiske billeder og gameplay fra det kommende FPS-titel. Det ser ud til, at fans af den oprindelige MGM-franchise ‘Robocop’ kan se frem til masser af velkendt action og en hel del detektivarbejde. Et glimt af spillets storyline blev det også til, og det ser virkelig fornuftigt ud.

Se traileren herunder:

Robert Marick, Executive Vice President for Global Consumer Products and Experiences hos MGM, udtalte tilbage i juli 2023 følgende:

“Vi ser meget frem til at samarbejde med NACON og Teyon om at bringe en af MGM’s mest tidløse intellektuelle ejendomme tilbage til spilplatforme med en helt ny historie. Filmen er kendt for spændende action og kompleks fortælling, og vi glæder os til, at RoboCop-fans kan opleve dette første gang gennem spillet.”

Nacon udgav tidligere på året denne trailer:

Det er også værd at nævne, at ingen mindre end den originale skuespiller af RoboCop, Peter Weller, i denne omgang vil lægge stemme til den metalklædte betjent. At høre hans stemme i traileren er intet mindre end guf for ørerne.

‘RoboCop: Rogue City’ lanceres den 2. november 2023 på PS5, Xbox Series X|S og PC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming