Reina bliver den nyeste tilføjelse til ‘Tekken 8’ 

‘Tekken 8’ byder velkommen til den sidste lanceringsfigur, Reina Mishima.

Bandia Namco har netop annonceret den sidste kæmper, der vil slutte sig til ‘Tekken 8’s rollebesætning. Hendes navn er Reina, en gådefuld studerende fra Mishima Polytekniske Skole. Kendt som “Det Lilla Lyn”, byder Reina på lynhurtige bevægelser og en unik kampstil til den ikoniske kampspilserie. 

Se den nye trailer til figuren, der både byder på en kort narrativ introduktion, men også en god sjat gameplay:

TEKKEN 8 – Reina Reveal & Gameplay Trailer | ANDAI NAMCO Europe

Reinas tilføjelse markerer afslutningen på Tekken 8’s rolleliste ved spillet lancering, hvilket bringer det samlede antal af kæmpere op på 32. Den nye rolleliste inkluderer en blanding af veteraner, såsom Paul Phoenix og Yoshimitsu, sammen med tilbagevendende figurer som Jun Kazama og Raven. Reina er en af tre helt nye figurer i spillet, og følges derved med Azucena og Victor Chevalier, som helst friske tilføjelser til spillets fortælling og gameplay. 

‘Tekken 8’s historielinje fokuserer på den intense rivalisering mellem Jin Kazama og Kazuya Mishima, et centralt tema, der har defineret serien gennem årene. Reina, med sine forbindelser til Mishima-familien, især den afdøde antagonist Heihachi Mishima, kommer nok til at tilføjer et spændende lag til denne igangværende saga. Spekulationer antyder, at Reina måske ligefrem er relateret til Heihachi, hvilket, hvis sandt, yderligere tilføjer til det indviklede netværk af relationer og rivaliseringer inden for Tekken-universet. 

Reinas afsløring var en del af afslutningen på EVOs Tekken 8 showcase, så hvis du er nysgerrig på denne begivenhed, kan den ses herunder: 

Evo TEKKEN 8 Showcase | evo2kvids

‘Tekken 8’ er planlagt til udgivelse den 26. januar 2024, og vi glæder os til at prøve kræfter med de nye tilføjelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming