Prøv kræfter med Mumrikkens nye eventyr

‘Snufkin: Melody of Moominvalley’ lancerer hyggelig spilbar demo i forbindelse med Steam Next Fest.

Norske Hyper Games og svenske Raw Fury har offentliggjort en spilbare demo af Mummi-spillet ‘Snufkin: Melody of Moominvalley’. Demoen udkommer som en del af den kommende “Steam Next Fest” og vil være tilgængelig indtil 16. oktober 2023. Fans af Mummitroldene vil have mulighed for at udforske den første del af spillets historie, inden dets officielle udgivelse første kvartal 2024. 

Snufkin: Melody of Moominvalley | Hyper Games

‘Snufkin: Melody of Moominvalley’ er et historierigt musikalsk eventyrspil sat i Mummitroldenes elskede univers, skabt af den finsk-svenske forfatter Tove Jansson tilbage i 1945. Spillet lover en helhjertet oplevelse for alle aldre, der kombinerer open-world mekanikker med gåder, stealth og melodiske elementer. En række parker er blevet indført i Mummidalen og har ødelagt dens harmoniske natur. Som Mumrikken har man til opgave at distrahere politibetjente, fjerne skilte og vælte statuer for at genoprette naturen og indbyggernes hjem. 

I ‘Snufkin: Melody of Moominvalley’ bliver der mulighed for at fordybe sig i et hyggeligt, historietungt eventyr, der præsenteres i en ret så charmerende billedbogs-stil. Spillet inkorporerer musikalske gameplay-elementer, der giver Mumrikken rig mulighed for at bruge sin pålidelige harmonika. Mens du navigerer gennem spillet, får du mulighed for at interagere med over 50 charmerende figurer og væsner fra Tove Janssons historier. For at fuldende oplevelsen har spillet et lydlandskab komponeret i samarbejde med, ingen ringere end, Sigur Rós

Prøv demoen af ‘Snufkin: Melody of Moominvalley’ på spillet Steam-side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming