Prøv ‘Gollum’ og ‘Baldur’s Gate 3’ på Playstation Plus 

Årets bedste og værste spil er klar til en prøvetur på din Playstation konsol, hvis du er abbonent på Playstation Plus Premium.

Hvis du er den heldige ejer af et PlayStation Plus Premium-abonnent, kan du både se frem til, og frygte, de nyeste tilgængelige trial-versioner af hhv. ‘Baldur’s Gate 3’ og ‘The Lord of the Rings: Gollum.’ Der er altså nu mulighed for at prøve kræfter med både et af årets bedste-, og et af årets værste spil, inden du forpligter dig til et fuldt køb. 

Prøveversionen af ‘Baldur’s Gate 3’, tilgængelig på PlayStation Plus Premium, leverer en ret så generøs 2-timers prøveperiode, der giver mulighed for at udforske spillets start. Godt nok kan spillet nydes i over 100 timer i sin fulde længde, men det skulle gerne hjælpe til med at vurdere om det tunge rollespil er noget for dig. ‘Baldur’s Gate 3’ byder på en rig fortælling og dybe rollespilsmekanikker, som spillet, udviklet af Larian Studios, er kendt for. 

Se traileren til Baldur’s Gate 3 herunder:

Baldur’s Gate 3 – Reveal Trailer | PlayStation

I modsætning hertil byder “The Lord of the Rings: Gollum” på en 1-times prøve, der giver de morbidt nysgerrige mulighed for at få fingrene i et af årets mest hadede spil, uden at punge ud af egen lomme. Udviklerne Daedalic Entertainment, fokuserer på historien om Gollum fra J.R.R. Tolkiens univers. Spillet byder på et nyt perspektiv på den velkendte fortælling, med fokus på stealth, set gennem øjnene på en af de mest komplekse karakterer i Ringenes Herre-sagaen. Bare en skam at stort set alle der har prøvet kræfter med spillet, ville ønske de kunne kaste det ned i Mordors indre hvor det kommer fra. 

Se traileren til ‘The Lord of the Rings: Gollum’ lige her:

The Lord of the Rings: Gollum – Story Trailer | PlayStation

Tilgængeligheden af de nye trials på PlayStation Plus Premium er en ret så splittende én af slagsen, og man kunne nok godt have ønsket sig et spil med mere kvalitet end ‘Gollum’, men til de nysgerrig, er det nu en ret så underholdende mulighed, at kunne prøve kræfter med et af årets værste spil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming