‘Post Trauma’ ser uhyggelig godt ud! 

Raw Fury byder på en af de bedste trailere under Gamescom.

Under årets Gamescom “Opening Night Live” præsentation, havde udgiveren Raw Fury taget aftenens mest uhyggelige trailer med i godteposen. Her fremviste de nemlig optagelser fra deres kommende indietitel ‘Post Trauma’ og bekræftede udgivelsen i foråret 2024.

‘Post Trauma’ bliver udviklet af spilstudiet Red Soul Games, og ordet “hårrejsende” er nok ret så passende ift. den nye trailer.

Spillets udviklere udtaler, at deres inspirationskilder er alle de genre-definerende horror-spil fra 90’erne og 00’erne, og de har i sinde, at blander klassiske gameplay-mekanikker og faste kameravinkler med moderne visuelle elementer og et intenst lydbillede.

Post Trauma følger Roman, en midaldrende mand, der vågner alene et mærkeligt og fjendtligt sted. For at undslippe dette mareridt og finde en vej hjem skal han løse masser af gåder, udforske sine omgivelser og overleve de farer, der nu engang lurer sådan et sted… Alt er ikke nødvendigvis, hvad de ser ud til at være…

Post Trauma er det første spil fra Red Souls Game. Studiet er vokset fra et enmands-passionsprojekt til et lille team af dedikerede klassiske horror-fans. Det lyder og ser bare hamrende godt ud!

Det skal blive uhyggeligt når spillet ankommer på PC og konsoller til foråret 2024. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming