Polen i front på counter-strike

Måske det mest ikoniske counter-strike event i verden?

Reklame for Acer Predator, der gav os muligheden for at sende Freja Borne og Niklas Dahl til et af de absolut største counter-strike events i verden; IEM i Katowiche. Herunder er Oplevelsen beskrevet af Niklas og billeder fra Freja.

“Min første oplevelse med et af de største Counter-Strike events i verden. At være afsted til Katowice var en kæmpe oplevelse. Det er den største turnering Counter-Strike tilbyder udover Majoren.

Katowice foregår i Spodek Arena, som efterhånden besidder en legendarisk status. Her samles over 10.000 fans til en Counter-Strike fejring. Mennesker strømmer til de største CS-kampe, men også til et enormt gaming event, hvor de største gaming-brands i verden er repræsenterede, heriblandt Predator.

Arena-kampene starter med et åbnings-show, som bl.a. består af IEM CEO’ens egne fortællinger om hans søn og gaming. Hypen der bygges i arenaen er enorm. Og når de polske Counter-Strike spillere og trænere går på scenen går publikum fuldstændig amok. Holdene mødes i kvartfinaler og semi-finaler, inden de sidste to hold mødes i en bedst ud af 5. Og da Spirit og Donk gik på scenen, blev Faze Clan fuldstændig sat til vægs.

Det er en af de vildeste oplevelser, man kan opleve som CS-fan. En oplevelse, som jeg sent vil glemme!”

Har du været der? Eller står det på listen over events du gerne vil opleve?

Nyd godt af billedgalleriet herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

e-sport