PlayStation 5 Slim er udkommet i Danmark

PlayStation 5 Slim er landet i Danmark lige i tid til julehandlen!

Hvis du er træt af, at din PlayStation 5 fylder hele rummet og ligner en Wi-Fi router, så kan du gøre noget ved det nu med PlayStation 5 Slim! Eller ikke det faktum, at den ligner en Wi-Fi router, for det gør den nye stadig, men den er 30% mindre og er altså ikke nær så klodset!

Den nye version af konsollen har været ude i lidt tid på det globale marked, men vi har ventet på en officiel annoncering fra det danske marked i noget tid. Vi har altid estimeret i december op til julen når vi har talt om den på Pixel.tv, men den kommer altså allerede lidt tidligere end vi havde regnet med. Den blev nemlig ret diskret udgivet d. 1 december uden den store pressemeddelse fra PlayStation Danmarks side – andet end et par billeder på deres Facebook og Instagram.

Konsollen kan købes i to versioner ligesom sin storebror – Disc og Digital, og koster henholdsvis fra 4589,- og fra 3899,-. Spørgsmålet er så om det er værd at opgradere til denne “nedgraderede” PlayStation 5 – som altså bare er en mindre version af den nuværende PS5?

Hvis vi følger samme mønster som tidligere generationer passer det fint med en “tyk” original, en slim-version og en pro-version senere i cyklussen. Så mon ikke det ville give mere mening at vente på den i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming