Pixel.tv kommer på Copenhagen Gaming Week

Er du passioneret omkring gaming? Så kom forbi til Copenhagen Gaming Week!

Den 12.-14 januar 2024 får København en ny, international festival med fokus på vores passion som selvfølgelig er gaming og E-Sport. Den bliver kaldt Copenhagen Gaming Week og kommer til at løbe af stablen i Bella Centeret. Vi kan med glæde afsløre, at Pixel.tv kommer til at være med på festivalen hele weekenden! Men hvad er Copenhagen Gaming Week egentlig?

Fire unikke verdener i fire afdelinger

Copenhagen Gaming Week tilbyder lidt af hvert og festivalen kommer til at være delt op i fire forskellige verdener, som hver tiltaler forskellige dele af gaming. Uanset hvad du er passioneret for, så er der noget for dig. I kan læse om hver afdeling herunder fra Copenhagen Gaming Weeks beskrivelse:

Pixel.tv er glade for at annoncere, at vi kommer til at befinde os i Superfans-afdelingen og kan allerede nu annoncere at ingen mindre end David Bateson – aka. den ikoniske Hitman: Agent 47 kommer til at være gæst i vores program. Han er en god ven af Pixel.tv og han har uden tvivl et væld af skøre og interessante fortællinger fra spilbranchen. Han er helt fantastisk og I skal helt sikkert gøre jer selv den tjeneste at komme forbi bare for at møde ham!

Så kommer Magnus Bruun – som er kendt som selveste Eivor fra Assassin’s Creed Valhalla – altså den mandlige version! Bag ved sit imponerende stemmeskuespils arbejde, så er Magnus en kæmpe nørd og især omkring Warhammer-verdenen! I sin fritid spiller han Warhammer Fantasy Roleplay – altså et tabletop roleplaying spil i stil med Dungeons & Dragons, og han har med sikkerhed også en sjov anekdote eller to om sin tid i spilbranchen!

Vi glæder os helt vildt til d. 12-14 januar, hvor hele festivalen kommer til at foregå! Allerede nu kan I købe billetter på Copenhagen Gaming Weeks hjemmeside eller Ticketmaster, hvilket vi selvfølgelig synes I skal gøre! Vi ses i Bella Centeret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming