Phil Spencer siger han vil genudgive klassiske Activision Blizzard spil 

Xbox-chef Phil Spencer diskuterer tidsrammen for genoplivning af klassiske Activision-franchiser.

I et nyligt interview på den officielle Xbox-podcast gav Phil Spencer, chefen for Xbox, indsigt i fremtiden for klassiske Activision-franchiser efter Microsofts opkøb af Activision Blizzard. Spencer understregede, at det vil tage tid at genoplive klassiske franchiser som ‘Guitar Hero’ og at et sådant projekt bør udspringe fra en dybtfølt passion blandt udviklerne. 

Microsofts opkøb af Activision Blizzard har tilføjet læssevis af franchiser til deres portefølje, inklusive ikoniske spil som ‘Call of Duty’, ‘The Lost Vikings’ og ‘Guitar Hero’. Spencer planlægger en omfattende rundtur i Activision Blizzard-studierne for at diskutere fremtidige projekter og finde ud af, hvad udviklerholdene brænder for at arbejde på. 

Spencer understregede vigtigheden af, at holdene arbejder på projekter, de virkelig er passionerede omkring. “Jeg tror bare ikke, at et hold, der arbejder på noget, de ikke er passionerede omkring, fører til det bedste resultat,” sagde han. Denne tilgang sigter mod at sikre, at enhver genoplivning af en klassisk franchise sker af de rigtige grunde, snarere end bare for økonomisk gevinst eller god PR. 

Spencer fremhævede også Xbox Game Pass’ potentielle rolle i genudgivelser af klassiske franchiser. Selvom der endnu ikke er nogen konkret plan, ser han en mulighed for, at Game Pass giver spillerne mulighed for at genbesøge gamle favoritter, muligvis ved at vælge et par franchiser hvert år til en ‘genbesøgt’ version. 

Spencer er også åben over for ideen om at udvikle nye spil i de klassiske franchiser, hvis der er en stærk lyst fra udviklingsholdene til at arbejde på dem. Han nævnte også, at det ville tage noget tid for Activision Blizzard-spil at komme med i Game Pass og diskuterede fremtiden for ‘Call of Duty’s tidsbegrænsede eksklusivitet. 

Se hele podcasten her via Xbox’ officielle youtube-kanal

Phil Spencer on Activision Blizzard King + Xbox | Xbox

Vi håber på ‘Guitar Hero’ i den nærmeste fremtid. Rock On!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming