Pete Hines forlader Bethesda 

Bethesdas stemme udadtil går på pension efter 24 år i firmaet.

Pete Hines, chef for udgivelse hos Bethesda, har annonceret sin pensionering efter 24 år i virksomheden. Hines bemærker, at hans beslutning om at gå på pension ikke kom hverken “let eller hurtigt,” og tilføjede, at han “føler, at tiden er inde” efter lanceringen af firmaets nyligt udgivne sci-fy-RPG ‘Starfield’, der blev udgivet i september.  

Pete Hines blev først ansat hos Bethesda i 1999 som en del af marketingafdelingen. Gennem årene blev han en kendt skikkelse i virksomheden, der repræsenterede store franchiser som ‘Elder Scrolls’ og ‘Fallout’. Hines var ansvarlig for at skrive spilmanualer og havde tilsyn med alle oplysninger, der blev frigivet til offentligheden, herunder pressemeddelelser, web- og blogopdateringer og forumannonceringer. Hans rolle inkluderede også at give interviews til pressen og præsentere spil under udvikling for brancheforeninger og den bredere offentlighed ved begivenheder som f.eks. E3. Sidste år blev Hines udnævnt som Bethesdas chef for udgivelse, hvilket yderligere cementerede hans rolle inden for virksomheden, men nu er det altså slut. 

Bethesda kommenterede på Hines’ afgang via det sociale medie X og anerkendte, at hans bidrag har været afgørende for at opbygge Bethesda og dets familie af studier til en verdensklasseorganisation: 

“Petes offentlige tilstedeværelse var kun en lille del af hans rolle hos Bethesda, selvom den måde, han repræsenterede os på, fortsatte i de værdier, han nærede her: ægthed, integritet og passion. Hans bidrag har været afgørende for at opbygge Bethesda og dets familie af studier til en verdensklasseorganisation, som den er i dag.” 

Hines planlægger at bruge sin tid på “at udforske interesser og lidenskaber, donere tid, hvor han kan, og tage sig mere tid til at nyde livet.” Han forsikrer, at hans kærlighed til Bethesda og dets fællesskab forbliver stærk og udtaler, “Dette er bestemt ikke farvel på nogen måde.” 

Læs hele Hines’ afskedsbrev via X: 

Meddelelsen om Pete Heins’ pension kommer efter nogle betydelige skift inden for Bethesda de sidste år, herunder Microsofts opkøb af virksomheden i 2021 og det nylige opkøb af Activision Blizzard for 69 milliarder dollars. Hines’ afgang markerer den anden højprofilerede exit i spilindustrien denne måned, efter Unity CEO John Riccitiellos pensionering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming