Overlev på en hjemsøgt olieplatform i ‘Still Wakes The Deep’ 

Der blev skruet op for uhyggen under Xbox Partner Showcase, især for dem der hverken er glade for vand eller uhyggelige skrig i mørket.

Under den nyligt afholdte Xbox Partner Showcase fik vi muligheden for et nærmere kig på det kommende narrativdrevne horror-adventure-spil, ‘Still Wakes The Deep’, udviklet af The Chinese Room og udgivet af Secret Mode. Spillet finder sted på den øde Nordsøolieplatform, Beira D, omkring 1975, og efter traileren at bedømme, er der lagt i ovnen til noget af en gyser. 

Se den gåsehudsfremkaldende trailer lige her: 

Still Wakes the Deep – Gameplay Reveal | Xbox

Traileren, giver en forsmag på en uhyggelig historie, der lader til at være fyldt med frygten for isolation og det uset i mørket. Vi finder os selv i rollen som en offshore olieplatformsarbejder, der forsøger at løbe, klatre og svømme sig vej gennem den smuldrende olieplatform, mens forstyrrende stemmer vælter frem i mørket, bag lyden af det brusende hav. – hvilke skræmmende frygteligheder lurer under vandene? 

The Chinese Room er kendt for sine narrative-drevne spil som ‘Dear Esther,’ ‘Amnesia: A Machine for Pigs,’ og ‘Everybody’s Gone to the Rapture,’ så forventningerne må i den grad siges at være skruet op til deres næste gyser-eventyr. Traileren viser at vi har at gøre med en first-person fortælling, der med garanti nok skal tilføje til den atmosfærisk horror, hvis ellers man tør give sig i kast med den. 

Efter traileren at bedømme bliver der hverken mangel på medrivende grafik eller uhyggelig historiefortælling, så glæder os til at udforske dette originale miljø, er “Still Wakes The Deep” til næste år. 

‘Still Wakes The Deep’ er sat til at blive udgivet i begyndelsen af 2024, og vil være tilgængelig på PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Steam og Epic Games Store, og Xbox Game Pass. 


Det er godt at se at selvom medskaberne af ‘Amnasia: The Bunker’, Frictional Games har meddelt de er færdige med gyserspil, at The Chinese Room stadig holder faklen tændt i det mørke gyserlandskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming