‘Outcast – A New Beginning’ får udgivelsesdato 

Vi skal ikke vente længe endnu på en fortsættelse af Cutter Slades sci-fy-eventyr fra de gode gamle 90’ere. 

Den længe ventede efterfølger til kultklassikeren ‘Outcast’ fra 1998 er klar til at gøre sit storslåede comeback, efter et mindre godt modtaget remake tilbage i 2017. THQ Nordic, i samarbejde med Appeal Studios, har annonceret den officielle udgivelsesdato for ‘Outcast – A New Beginning’, og fans kan nu sætte kryds i kalenderen d. 15. marts 2024, hvor spillet vil udkomme på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. 

Se den nyeste trailer til spillet herunder:

Outcast – A New Beginning | Combat Trailer | THQ Nordic

‘Outcast’-sagaen fortsætter med en livlig, actionfyldt rejse tilbage til den mystiske verden Adelpha. Spilseriens originale protagonist, Cutter Slade, vender tilbage i efterfølgeren for at hjælpe de lokale Talans (beboere på planeten) i deres kamp mod en invasion af humanoide robotter. Open-world action-adventure-spillet, først annonceret i 2021 som “Outcast 2”, er blevet rebranded til “Outcast – A New Beginning” for at sikre tilgængelighed for et bredere publikum. 

Appeal Studios har fokuseret på at skabe en oplevelse, der er imødekommende for både nye og erfarne spillere. Man behøver altså ikke at være fortrolige med det originale spils historie for at dykke ned i det nye kapitel, dog vil denne skribent på det kraftigste anbefale en gennemspilning. Spillet lover en estimeret spilletid på 30 til 35 timer for hovedhistorien, suppleret med masser af sidemissioner, der gerne skulle beriger open-world oplevelsen. En bemærkelsesværdig funktion er Slades nye jetpack, som muliggør mere alsidig udforskning af Adelpha end i originalen. 

Få mere blod på tanden, med denne trailer der uddyber Cutter Slades rolle i verdenen:

Outcast – A New Beginning | Legend of the Ulukaï (Part 1) | THQ Nordic

‘Outcast – A New Beginning’ er sat til udgivelse til en detailpris på ca. 370,- på PC, og 450,- på PS5 og Xbox Series X/S. 

Det må lige indskydes at ‘Outcast’ er blandt denne skribents yndlingsspil, og kan på det kraftigste anbefales at prøve kræfter med enten det originale spil via GOG for 40,-, der på trods af sit forældede gameplay og grafik, stadig er et skønt spil. – selvfølgelig kan man også tage den lette rute og spille remaket ‘Second Contact’, for 110,- forvent dog ikke et spil, der har ændret særlig meget udover en smule grafisk finpudsning. 

JEG GLÆDER MIG TIL MARTS!!! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming