Omni-Man deler tæsk ud i ‘Mortal Kombat 1’

NetherRealm bringer det første kig på den kommende DLC-karakter Omni-Man til ‘Mortal Kombat 1’.

NetherRealm Studios, udviklerne bag den legendarisk blodige Mortal Kombat-serie, har officielt leveret den første trailer til Omni-Man, den kommende DLC-karakter til ‘Mortal Kombat 1’. Afsløringen kommer som en del af studiets tradition for at introducere crossover-karakterer i kampspil-serien, en praksis, der tidligere har budt på karakterer fra forskellige franchiser som f.eks. ‘Terminator’, ‘Robocop’, ‘Rambo’ og ‘Spawn’ – i ‘Mortal Kombat 11’. 

Den hårdtslående officielle trailer kan ses herunder:  

Mortal Kombat 1 – Official Omni-Man First Look | Mortal Kombat

Omni-Man, en karakter fra Robert Kirkman og Ryan Ottleys tegneserie ‘Invincible’, blev for alvor alment kendt i 2021 da en animeret tv-serie af samme navn så dagens lys. Som i den animerede udgave, er hans stemme leveret af JK Simmons, så der er lagt i ovnen til et brag af en DLC-karakter. Med hensyn til gameplay er Omni-Man designet som en bruiser-karakter. Han vil være langsommere end nogle af de andre kæmpere, men han kompenserer for dette med sin rene råstyrke, som må siges at være hans kendetegn fra både tegneserien og animationsserien. 

Omni-Mans spilmekanikker er designet til at være lige så brutale som vi kender dem. En af hans “Fatalities” involverer endda den legendariske scene, hvor han bruge sin modstander som skjold mod et modkørende metrotog. Hans “Fatal Blow” byder derimod på et førstepersonsperspektiv af ham, der hamrer sin modstander til plukfisk med sine næver. Det lader altså til at denne cross-over passer som fod i hose med ‘Mortal Kombat’s overdrevne voldelige stil.  

Omni-Man bliver en del af en DLC-lineup, der også inkluderer karakterer som Peacemaker (Suicide Squad), Ermac (Mortal Kombat), Takeda Takahashi (Mortal Kombat) og Quan Chi (Mortal Kombat). Alle DLC-figurer udkommer i november måned, 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming