Nyt Turtles-spil er på vej 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem får en spilmatisering til næste år.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem får en spilmatisering til næste år. 

På trods af ikke at have fået særlig stor opmærksomhed i de danske biografer, kan den nyeste film med de fire skildpadder ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ bestemt kategoriseres som en succes. Med en 90% “audience score” på Rotten Tomatoes må man sige, at internettet har talt. Men hvad er så det næste træk for Paramount, Nickelodeon, Seth Rogen og co.? 

Inden vi fokuserer på en efterfølgende film (som det blev antydet i den første film), skal vi åbenbart lige have et spil først. 

Spillets navn er endnu ukendt, men der er givet løfte om, at det æstetisk vil sigte efter den samme 3D-håndtegnede stil som filmen, der er stærkt inspireret af ‘Spiderverse’-serien. Dertil nævnes det, at spillets historie vil finde sted nogle måneder efter afslutningen på filmen, hvilket rejser spørgsmålet; Var cliffhangeren i ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ tilegnet den næste film eller netop dette spil?

Det kommende spil vil blive udviklet af Outright Games, der bestemt ikke er fremmede ift. udvikling af børnevenlige spil. På deres kappe findes f.eks. spil baseret på ‘Gurli Gris’, ‘How to Train Your Dragon’ og ‘Paw Patrol’. 

De beskriver spillets gameplay som følgende: 

“En kombination af energisk ninja teamwork gameplay med en humoristisk fortælling, hvor spillere vil kontrollere skildpadderne, mens de interagerer med en række mindeværdige karakterer fra franchisen og kæmper for at redde denne stiliserede udgave af New York City fra en ny mutanttrussel.” 

Det må siges at være en lidt vag beskrivelse, men vi må blot vente, indtil mere information uden tvivl snart bliver kastet vores vej. 

Cowa-bunga, DuuuUUUuuDeS! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming