Nyt om ‘Diablo IV’ Season of Blood

Diablo IV’s anden sæson gør sin entré til oktober.

Under Gamescom Opening Night Live besluttede udviklingsholdet bag Diablo IV at forkæle os med lidt information omhandlende spillets anden sæson “Season of Blood”.

Startskuddet lyder d. 17. oktober, og i denne omgang står den på sultne vampyrer i hobetal, der belejligt nok har rettet deres blik mod Sanctuary. Det er altså tid til at vende op på nat og dag for de udøde og lade de blodsugende jægere blive de jagede.

En trailer blev vist frem, hvor vi møder Erys, en vampyrjæger, der forfølger de blodsugende pestilenser gennem Sanctuary.

“Season of Blood” kommer til at introducere en ny Questline, Vampytkræfter, 5 yderligere endgame-bosser med evnen til at målrette specifikke Unikke og Uber Unikke drops af items og mere til.

Nye funktioner vil også blive tilføjet, der gerne skulle gøre det lidt lettere at navigere rundt i Sanctuary. Disse omfatter:

De ovenstående tiltag og evnen til at målrette specifikke Unikke og Ultra Unikke items drops vil være tilgængelige i både Seasonal og Eternal Realms.

Blizzard lover at dele yderligere detaljer om Season of Blood, når vi nærmer os udgivelsesdatoen d. 17 oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming