Nyt ‘Iron Man’ spil udvikles i Unreal Engine 5 

Motive Studios udvikler singleplayer Iron Man-spil i Unreal Engine 5 og får hjælp af fans.

Så er der nyt fra samarbejdet mellem Motive StudiosElectronic Arts og Marvel, som i øjeblikket udvikler et nyt singleplayer ‘Iron Man’-spil som en del af det nystartede EA/Marvel-samarbejde. Via et åbent brev fra Motive Studio står det nu klart, at spillet vil blive udviklet i spilmotoren “Unreal Engine 5”, så vi kan altså godt begynde at indstille os på, at når vi trække i Iron Mans dragt engang i fremtiden, kommer vi til at se fandens godt ud samtidig. 

Spillet befinder sig stadig i de tidlige faser af produktionen, hvor udviklingsholdet omhyggeligt planlægger, hvad de beskriver som en “førsteklasses spiloplevelse”. På trods af, at projektet er i sin spæde fase, er det ikke svært at forestille sig, at et spil baseret på så rig en Marvel-franchise, avler tonsvis af muligheder for at opbygge rig historiefortælling, konstruere solidt spildesign samt hæsblæsende gameplay-elementer, og det skal jo helst gøres med det rigtige værktøj. Spilmotoren “Unreal Engine 5” er blevet valgt for at give udviklingsholdet mulighed for at udnytte dens kraftige teknologi, hvilket Patrick Klaus, General Manager hos Motive, knytter følgende kommentar til: 

“Vi har valgt Unreal Engine 5 som vores spilmotor for at give udviklingsteamet mulighed for at udfolde deres kreativitet og skabe noget virkelig specielt.” 

Klaus, udtrykte dertil sin begejstring over at spilstudiets fokus nu er skiftet til ‘Iron Man’-projektet efter den succesfulde udgivelse af ‘Dead Space’-remaket tidligere på året. Ligesom under udviklingen af ‘Dead Space’ er et “Community Council” bestående af Marvel- og Iron Man-entusiaster blevet etableret for at give feedback i løbet af spillets udviklingsprocess. Dette sker for at sikre et spil, der er “tro til fans af franchisens forventninger”. 

Det er skønt at høre der bliver lagt hjerte og sjæl i udviklingen, hvilket i den grad bar frugt under udviklingen af survival-horror rebootet af ‘Dead Space’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming