Nyt hyggeligt ‘LOTR’-spil annonceret

Wētā Workshop og Private Division Annoncerer “Tales of the Shire”, et nyt hyggeligt spil i ‘Ringenes Herre’-universet.

Wētā Workshop, det New Zealandske specialeffekt- og rekvisitfirma kendt for deres banebrydende arbejde på Peter Jacksons ‘Ringenes Herre’-filmtrilogi, har indgået et samarbejde med spiludgiveren Private Division for at udvikle et nyt spil ved navn ‘Tales of the Shire’. Spillet, der er planlagt til udgivelse i det fjerde kvartal af 2024, har til formål at give spillerne en autentisk og dybdegående oplevelse af livet i Hobbittenes Shire. 

En kort teaser-trailer til spillet er i denne forbindelse blevet udgivet: 

Tales of the Shire – Officiel Teaser | Private Division

‘Tales of the Shire’ lader til at blive en hyggelig og intim oplevelse, der afspejler Hobbittenes dagligdag. Baseret på traileren kan vi måske forvente at have mulighed for at deltage i en bred vifte af aktiviteter, herunder madlavning, havearbejde, fiskeri og andre hyggeligheder.  

Wētā Workshop vil arbejde sammen med Private Division, en anerkendt spiludgiver, der tidligere har arbejdet på succesfulde titler som ‘Rollerdome’ og ‘The Outer Worlds’. Dette samarbejde kombinerer Wētā Workshops ekspertise inden for visuelle effekter og worldbuilding med Private Divisions erfaring i spiludvikling. Samarbejdet sigter mod at skabe en unik spiloplevelse, der forener det bedste fra begge virksomheders kompetencer. 

Vi kan kun håbe på at spillet vil indeholde en række elskede lokationer fra The Shire, herunder Bywater, Ivy Bush og kroen, Green Dragon Inn. Dertil håber vi på høj grad af detaljer i miljødesign, fra de frodige haver til de hyggelige interiører af Hobbit-hulerne. 

Detaljerne er sparsomme, men hold evt. øje med Private Divisions officielle side til spillet for yderligere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming