Nyt gameplay fra Modern Warfare 3 

Singleplayer kampagnen til det næste Call of Duty vises frem på Gamescom.

Gamescom 2023 er skudt i gang, og under messens åbningsbegivenhed, Opening Night Live, fik vi omsider den første gennemgang af det kommende ‘Call of Duty: Modern Warfare III’, i form af en ny trailer.

Denne præsentation omhandlede singleplayer-kampagnen, og det må siges at gameplay såvel som grafik bestemte ser ud til at leve op til forventningerne.

Se præsentationen herunder:

Traileren byder på intet mindre end ni minutters gameplay fra spillets første bane, kaldet “Operation 627”. Her følger vi Alpha Team, der indtager fjendens kompleks fra havet, hvor alt først forløber stille og roligt, for derefter at eskalere da vi ser dem bryde ind i et fængselskompleks. Det ser imponerende ud, og kommer næppe til at skuffe mange fans af serien.

Vi kan forvente masser af nye spændende tiltag fra ‘Modern Warfare 3’, f.eks. “Open Combat” missioner i kampagnen, der skulle give mere frihed end nogensinde før til at klare dem som man vil, og en open-world Zombie-mode.

‘Call of Duty: Modern Warfare III’’ udkommer d. 10. november til Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One og PC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming