Ny trailer til ‘Kingdom Hearts Missing-Link’ viser en kampklar Peter Plys  

Square Enix afslører ‘Kingdom Hearts: Missing-Link’ teaser-trailer, der byder på et GPS baseret spil i den elskede franchise.

Square Enix, udviklerne af spilfranchisen ‘Kingom Hearts’, har endelig leveret den første teaser trailer for deres kommende mobilspil, ‘Kingdom Hearts: Missing-Link’. Med en udgivelse planlagt i 2024 på iOS og Android, lover den kommende titel at bringe en helt ny spiloplevelse til de små skærme ved hjælp af geolokationer som vi kender det fra f.eks. ‘Pokémon GO’. 

Se den nye trailer til ‘Kingdom Hearts Missing-Link’ og bliv klogere på hvad der er i vente til næste år:

KINGDOM HEARTS Missing-Link Teaser Trailer | Square Enix

Teaser traileren, der blev offentliggjort på Square Enix’ officielle YouTube-kanal, viser et glimt af, hvad vi kan forvente os. Vi følger en ny karakter i serien, der navigerer gennem den mystiske by Scala ad Caelum, og giver en varm følelse af nostalgi og forventningens glæde over en ny måde at opleve den succesrige blandning af Disney og Square Enix’ ‘Final Fantasy’-univers. Kampsystemet lader til at blive en blandning af klassisk ‘Kingdom Hearts’ gameplay med et interface der er tilpasset det mobile marked. 

Den største forskel mellem hovedspillene i serien og det nye ‘Kingdom Hearts: Missing-Link’ er dets GPS-baserede mekanikker. I modsætning til andre GPS-baserede spil, tilbydes der dog her præmissen om at udforske spilverdenen uden nødvendigvis at behøve at bevæge sig rundt i den fysiske verden. Det er lader altså til at spillet ikke nødvendigvis kræver at vi skal ud og brænde kalorier, men til gengæld giver større plads til at udforske spillets narrativ. 

Det ville ikke være et ‘Kingdom Heart’-spil uden Disney-figurer, og i traileren bliver vi da også introduceret til bl.a. Peter Plys, Ariel og Simba. Disse karakterer er selvfølgelig mere end bare cameos, da man traditionen tro kan samle dem som allierede i kampen mod de mørke kræfter. Denne gang lader de dog ikke til at figurere som deciderede kæmpere, men i stedet som power-ups og unikke kræfter til spillets nye hovedperson. 

Square Enix har åbnet registreringer for en lukket betatest, som desværre kun omfatter Austrailen og Storbritanien. Denne bliver afviklet fra d. 29. november til 8. december, så vi skal nok ikke forvente en udgivelse før engang i 2024. Vi må håbe at det bliver ventetiden værd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming