Ny mystisk teaser-trailer til ‘Mass Effect 5’  

Ny ‘Mass Effect 5’ trailer inviterer fans til at genopdage galaksen og hentuder til sammenkobling med tidligere spil i serien. 

BioWare, udviklerne bag de ikoniske spilserier ‘Dragon Age’ og ‘Mass Effect’, har lanceret en længe ventet teaser-trailer til deres kommende ‘Mass Effect 5’. Denne blev Udgivet i forbindelse med N7-Day, en årlig fejring for ‘Mass Effect’-community’et. 

Traileren hentyder til potentielle forbindelser mellem den originale trilogi samt ‘Andromeda’, og antyder endda muligheden for en ny protagonist i sagaen. 

Se den nye teaser-trailer til ‘Mass Effect 5’ herunder: 

N7 Day 2023 | Mass Effect

I teaseren fanger en figur iført N7-insigniet vores opmærksomhed, da dette er en visuel hilsen til seriens originale helte. Mens identiteten af denne karakter forbliver et mysterie, antydes det, at vi her har at gøre med seriens nyeste protagonist.

Traileren fortsætter et mønster af årlige hints fra BioWare, efter spillets afsløring ved The Game Awards 2020, et enkelt billede i 2021, og en gådefuld lydbesked i 2022. I denne omgang inkludere afsløringen også en mystisk besked på en særlig Mass Effect “Epsilon” hjemmeside, som antyder et nødsignal fra Andromeda-galaksen, hvilket var hvor det fjerde spil i serien fandt sted. Det kunne altså tyde på en narrativ bro mellem begivenhederne i ‘Andromeda’ og den kommende titel. 

BioWare er i fuld gang med det næste kapitel i ‘Mass Effect’-serien, og det mindsker bestemt ikke vores nysgerrighed på om spillet vil kunne løfte den tunge sci-fi RPG-arv, som serien bærer på sine skuldre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming