Ny kaotisk ‘Battlefield 2042’ sæson 6 trailer

Få første glimt af 6. sæson i ‘Battlefield 2042’ kaldet “Dark Creations” i en ny teaser-trailer.

Electronic Arts og DICE har endelig afsløret en ny trailer til deres kommende udgivelse af ‘Battlefield 2042’ sæson 6, med titlen “Dark Creations”. Den nye sæson vil byde på masser af nyt indhold og forbedringer, som vi får et lille glimt af i den nyligt lancerede trailer. 

Battlefield 2042 | Season 6: Dark Creations Reveal Trailer | Battlefield

Sæson 6-traileren viser bl.a. lidt af det kommende klaustrofobiske map, der gerne skulle tilføje et nyt lag til ‘Battlefield 2042’-universet. Selvom detaljerne stadig er få, lyder beskrivelsen af traileren via Youtube som følgende:  

“Gør dig klar til at omfavne din frygt og oplev Battlefield 2042’s mørkeste og mest nervepirrende sæson til dato. 
Kæmp på et nyt map i klaustrofobiske nærkampe, vælg mellem nye våben og gadgets, og lås op for nye items i Battle Pass 
Forbered dig på at se Season 6: Dark Creations i fuld aktion. Gameplay-traileren lander d. 5. oktober.”

Selvom traileren for “Dark Creations” efterlader meget til fantasien, forventes det at følge tendensen sat af tidligere sæsoner. Hver sæson har til vane at introduceret nye specialister, våben og maps. F.eks. introducerede sæson 5, “New Dawn,” et nyt map sat i Tjekkiet, nye våben og en tilpasning af mappet “Hourglass.” 

‘Battlefield 2042’ blev udgivet den 19. november 2021 og er den tolvte hovedtitel i Battlefield-serien. Udviklet af DICE og udgivet af Electronic Arts, er spillet tilgængeligt på flere platforme, herunder PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One og Xbox Series X|S. I modsætning til sine forgængere er ‘Battlefield 2042’ udelukkende fokuseret på multiplayer gameplay og har ikke en singleplayer kampagne. Spillet er stadig i konstant udvikling med sæson 5, “New Dawn,” som den seneste opdatering før annonceringen af sæson 6. 

Vi må vente et par dage endnu med at se en mere fyldestgørende trailer, som bliver lovet udgivet d. 5. oktober 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming