Nu kommer cloud gaming til Playstation Plus Premium

Sony lancerer i denne måned cloud gaming til PlayStation 5, men det kræver det højst betalte abonnement af PlayStation Plus.

Sony Interactive Entertainment har via playstation.blog meddelt både hvornår cloud gaming kommer til Playstation Plus, og tekniske detaljer ang. tilføjelsen. Premium-medlemmer vil få adgang til cloud streaming af et udvalgt sortiment af PS5 digitale titler, allerede d. 23. oktober. Den nye service vil inkludere udvalgte spil fra PlayStation Plus-spilkataloget samt tidsbegrænsede demoer. 

En video, der introducerer den nye funktion kan ses herunder:

PlayStation Plus Premium – Introducing PS5 Cloud Streaming | PlayStation

Cloud streaming vil i første omgang understøtte følgende udvalg af PS5-titler, herunder: 

Cloud streaming vil ikke kun give abonnenter mulighed for at nyde spil uden at downloade dem, men vil også understøtte: 

Downloadbart indhold og indkøb i spillene, herunder DLC og add-ons. Hvis du er den lykkelige ejer af en internetforbindelse på 38mbps, vil du tilmed kunne se frem til høj opløsning der lyder på op til 4K, med 60 FPS og SDR eller HDR-output. Dertil vil lydsiden understøtte alle PS5-lydfunktioner, herunder 5.1 og 7.1 samt Tempest 3D Audiotech. Der vil være mulighed for at tage skærmbilleder og optage op til 3 minutters video, som derefter kan downloades til dit mediegalleri på PS5’en og også være tilgængelig i mediegalleriet på PS App. 

Det skal blive spændende at se om servicen præsterer som forventet, og hvilke spil Sony vælger yderligere at understøtte i de kommende måneder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming