November på Game Pass byder på masser af timers gaming i vinterkulden

Vi bringer her en liste over samtlige spil der ankommer på Xbox Game Pass i første halvdel af november.

Så er vinteren for alvor sat i gang. Det betyder kortere dage samt koldere vejr, men intet er skidt uden det er godt for noget andet, og vi går dermed ind i sæsonen, der er skræddersyet til gaming. Hvis du er abbonnent på Xbox Game Pass er det oplagt at ligge turen forbi servicen, og vi bringer her en oversigt over spil der bliver tilgængelige på servicen frem til midten af november: 

Thirsty Suitors (Cloud, Konsol, og PC) – 2. November

[Day-One udgivelse] Fra Outerloop Games kommer ‘Thirsty Suitors’ – et spil om kultur, forhold, pres fra familien og om at udtrykke sig selv. Kan Jala håndtere sine krævende forældre, forliges med sine ekskærester og gendanne brudte venskaber inden hendes søsters bryllup? Bliver hun klar til et besøg fra Nani, familiens frygtindgydende og dømmesyge matriark? I løbet af spillets historie konfronterer Jala sine ekskærester i filmiske, turbaserede kampsekvenser. 

Football Manager 2024 (Cloud, Konsol, og PC) – 6. November

[Day-One udgivelse] Fodbold er en endeløs jagt efter perfektion. For at opnå succes i moderne fodbold, skal du opbygge, planlægge og fintune hver eneste del af din klub. Uanset om du er den type manager, der foretrækker at bygge tingene op fra bunden, eller som foretrækker at gå efter sejren med det samme, så venter der dig den perfekte udfordring med Meiji Yasuda Insurance Ltd J1-, J2- og J3-ligaerne, som du kan låse op for for første gang nogensinde i seriens historie. Den helt nye mulighed for at importere din karriere fra Football Manager 2023 giver dig det perfekte udgangspunkt for at fortsætte din rejse mod toppen. 

Dungeons 4 (Cloud, CKonsol, og PC) – 9. November

[Day-One udgivelse] Engang for længe siden i et rige langt, langt væk, var alt frodigt og grønt. Enhjørningerne færdedes blandt træerne, og elverne og menneskene levede fredeligt i harmoni med deres omgivelser. Dog, et sted ved kanten af en lysning, halvt skjult blandt træerne og skjult af en stigende tåge i den disede halvmørke af en vejrbidt hytte, krummer en skikkelse sig over en stor og uhyggeligt glødende krystalkugle. En mumlende stemme synger gamle formularer og opfordrer de hvirvlende glødende tåger inde i krystallen til at dele sig og give indsigt i fremtiden. Dungeons 4 byder på mere af hvad vi kender fra forgængerne, der leder tankerne hen på klassikere som f.eks. ‘Dungeon Keeper’.

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (Cloud, Konsol, og PC) – 9. November

[Day-One udgivelse] Engang en legendarisk yakuza, fakede Kazuma Kiryu sin egen død og opgav sit navn for at beskytte sin familie. Nu bliver han kastet ind i en konflikt af en mystisk skikkelse, der forsøger at drive ham ud af sit skjul. Under kodenavnet “Joryu” begiver Kiryu sig ud på en medrivende handlingsfortælling med knogleknusende kampe i livlige omgivelser fyldt med spændende karakterer og aktiviteter. 

Wild Hearts (Cloud, Konsol, og PC) EA Play – 9. November

‘Wild Hearts’ er et unikt twist på genren, hvor ældgammel teknologi giver dig en chance for at kæmpe mod frygtindgydende bæster, der er fyldt med naturens egen voldsomme kraft. Tag kampen op mod disse væsner alene eller jagt dem med venner i co-op. Ingen husker længere, hvorfor kemonoerne begyndte deres hærgen af det en gang blomstrende Azuma. Når de bliver desperate, benytter disse enorme bæster de destruktive primalkræfter i naturen. I lang tid var der ingen, der kunne besejre dem og deres overvældende kræfter, men håbet genopstår med ankomsten af en formidabel jæger bevæbnet med dødbringende våben og ældgammel teknologi kaldet Karakuri, der kan vende kampen. 

Spirittea (Cloud, Konsol, og PC) – 13. November

[Day-One udgivelse] “Vent! Hvem pokker er du?! Kan du se mig? Det KAN du, kan du ikke? Du har drukket Spirittea og nu kan du se mig!! Se, vi har problemer!” Denne by er fyldt med drillende ånder. De er blevet væk, fordi mennesker er holdt op med at tilbede, efterlade ofringer eller endda tænke på dem mere. 

Coral Island (Cloud og Xbox Series X|S) – 14. November

‘Coral Island’ inviterer spillerne til at være den, de ønsker, og opleve det fortryllende ø-liv i deres eget tempo – leve af landet, pleje dyr, opbygge relationer med en mangfoldig gruppe af bybørn, og gøre verden omkring dem til et mere vitalt og harmonisk sted. 


Traditionen tro betyder det også at vi må sige farvel til en række titler på servicen, så skynd jer at få dem spillet eller gjort færdig, hvis interessen stadig er til stede. Følgende spil bliver fjernet fra og med d. 15. november: 


God fornøjelse i vinterkulden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming