Næste spil fra ‘Night in the Woods’ udvikler er aflyst

Det charmerende ‘Revenant Hill’ får desværre ikke dagens lys at se.

Sådan lyder det fra spilstudiet The Glory Society, som slog igennem på indie-scenen med det charmerende, kritikerroste ‘Night in the Woods’. Meldingen på X kommer i kølvandet på nogle seriøse helbredsproblemer fra to medlemmer af det i forvejen lille hold af udviklere. Når man er så lille et hold har alle medlemmer en vigtig rolle at bære, og at miste to nøglemedlemmer er desværre nok til at projektet bliver aflyst, fortæller spiludvikleren.

Revenant Hill – Announce Trailer | PS5 & PS4 Games

Det er en kæmpe skam, da mange har set frem til nyt fra The Glory Society, og vi faktisk også har kunne glæde os til ‘Revenant Hill’ med en finurlig flot trailer, som vi fik tidligere i år. Spillet ville have fulgt katten Twigs og foregået i 1919. Gameplayet ville have bestået af, at du skulle betale husleje for din bolig i nærheden af kirkegården ved at passe og sælge afgrøder. Selvfølgelig ville du også kunne skabe et bånd til alle mulige skæve eksistenser ligesom i ‘Night in the Woods’ – lige fra spøgelser til hekse – hvor det ultimative mål for Twigs ville være at blive en hekse-kat.

Charmerende som det end lyder, så kommer det desværre ikke til at ske, og I kan læse The Glory Societys triste meddelelse på X herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming