‘Mortal Kombat: Onslaugt’ bringer volden til mobilen

Et nyt kapitel i ‘Mortal Kombat’-serien gør sit indtog på mobile enheder – sådan har vi i hvert fald aldrig spillet den brutale spilserie før.

I kølvandet på fremvisningen af Omni-Man i ‘Mortal Kombat 1’, har Warner Bros. Games efter et års ventetid, annonceret den globale lancering af ‘Mortal Kombat: Onslaught’, en anderledes indgangvinkel til franchiset, der byder på strategiske real-time kampe, og dertilhørende indsamling (og in-app køb) af alverdens genstande. Spillet kategorisres som et “collection RPG” (cRPG), og kan nu download gratis via iOS- og Android. ‘Onslaugt’ er udviklet af NetherRealm Studios, der også står bag hovedspillene i serien, og der loves en actionfyldt historie i det altid blodige ‘Mortal Kombat’-univers. 

En lanceringstrailer har ramt internettet, hvor vi får glimt af såvel gameplay som historie: 

Mortal Kombat: Onslaught Official Launch Trailer | Mortal Kombat: Onslaught

‘Mortal Kombat: Onslaught’ byder altså på en mobil-eksklusiv historie centreret omkring Shinnoks ønske om total ødelæggelse. Spillet lader til at have fornuftig grafik (ser nærmest bedre ud end Nintendo Switch versionen af ‘Mortal Kombat 1’), filmiske mellemsekvenser og seriens signatur, nemlig Fatalities!

Da Shinnok, den faldne Elder God, forsøger at genvinde sin magt ved at indsamle relikvier fra forskellige riger, opfordres vi som spillere til at hjælpe Raiden med at samle et hold af krigere for at forpurre planen. Nøgleordet er strategiske, hurtige kampe med op til ti karakterer på én gang, og Ed Boon, kreativ direktør hos NetherRealm Studios samt medskaber af ‘Mortal Kombat’-serien, udtrykte sin begejstring for det nye gameplay og udtalte:  

“Mortal Kombat: Onslaught introducerer et nyt niveau af strategisk gameplay, og vi er spændte på at se, hvordan spillerne [vil bygge] deres hold for at overvinde forskellige modstandere og udfordringer.” 

Spillet har en ret så mangfoldig liste af ikoniske Mortal Kombat-karakterer på programmet, herunder veteraner som Sub-Zero, Liu Kang, Scorpion og Kitana. Alle karakterer vil hver være udstyret med unikke special moves, og passive egenskaber og selvfølgelig fatalities. Der vil være mulighed for forskellige game modes, deriblandt “Boss Tower”- og “Chasm”, hvor man yderligere kan forbedre figurenes færdigheder. Derudover har spillet en arena, hvor man kan deltage i real-time kampe mod spillere, i Player vs. Player (PvP) sæsoner. 

Så er det bare om at få spillet hentet og være med fra start af, hvis denne type spil ellers er noget for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming