‘Merge Mansion’ rammer 50 millioner downloads

I kølvandet på at mobilspillet ‘Merge Mansion’ rammer 50 millioner downloads, udvider udviklerholdet Metacore med et ekstra studie i Berlin.

Hvis du synes at 11 millioner downloads a ‘EA Sports FC 24 Mobile’ er imponerende, så prøv at ret blikket mod det hyggelige ‘Merge Mansion’. Metacore, det finske mobilspilstudie bag, har nemlig annonceret et rekordbrydende år for det popluære puzzle-spil, som for nylig oversteg 50 millioner downloads. Dette har medført at firmaet udvider til Berlin, Tyskland,, hvilket markerer virksomhedens første udenlandske placering.  

Metacore må siges at have oplevet betydelig vækst, idet dets antal af medarbejdere er steget fra 15 til over 170 ansatte på blot tre år. Alene sidste år genererede virksomheden en omsætning på 961 millioner danske kroner, så det lyder til der er rigeligt på kistebunden.  

Mika Tammenkoski, administrerende direktør for Metacore, udtaler i forbindelse med udvidelsen: 

“Vi har planlagt vores udvidelse og vurderet forskellige markeder i noget tid nu for at støtte vores vækst og talentindkøb. Vi er begejstrede for endelig at afsløre, at vi åbner [afdeling] i Tyskland. Berlin har ikke kun noget af det bedste spiltalent i verden, men er også et hotspot for kreative industrier og underholdning. Vi kan ikke vente med at bidrage til, og samarbejde med, dette dynamiske økosystem,” 

Den tyske afdeling vil fungere som hovedcenter for et nyligt etableret hold, dedikeret hovedsagligt til ‘Merge Mansion’. Det må siges at være imponerende, at spillet har vokset sig til den gigant, som det er blevet på casual-gaming markedet, og nu kan huse en hel afdeling til udvikling og marketing. Dets markedsføringskampagner fik også stor opmærksomhed tidligere på året, da de hyrede Hollywood-stjernerne Kathy Bates og Pedro Pascal, som skuespillere i deres selvironiske reklamekampagne.  

https://www.youtube.com/watch?v=KL85b5n6srA
A Twisted Game – Merge Mansion | Merge Mansion

Metacore har i øjeblikket flere spil under udvikling og har stadig åbne jobstillinger til producenter, spildesignere og dataanalytikere, for både deres Helsinki- og Berlin-afdelinger… 

– Men! det eneste jeg er nysgerrig efter at vide er, hvad hende bedstemor i reklamerne ved, som jeg ikke gør!? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming