Masser af nyt indhold til Resident Evil 4 

Resident Evil 4 Separate Ways Story DLC og The Mercenaries-opdatering bliver tilgængelig den 21. september 2023.

Under Sonys nyligt afholdte State of Play begivenhed, løftede Capcom sløret for ‘Separate Ways’, en ny historie-DLC til Resident Evil™ 4, der udkommer d. 21. september 2023. Separate Ways giver mulighed for at udforske en anden side af spillets fortælling og følger Ada Wong på en hemmelig mission, der genforener agenten med Leon S. Kennedy i hans søgen efter præsidentens forsvundne datter.  

Trailer til Seperate Ways

Samtidig med udgivelsen af Separate Ways vil en gratis opdatering til spillets “The Mercenaries”-mode blive tilgængelig samme dag og vil introducere Ada Wong og hendes berygtede arbejdsgiver Albert Wesker som spilbare karakterer. 

Bliv klogere på spillet The Mercenaries-mode 

I Separate Ways rejser Ada Wong til en ensom og landlig del af Europa for at infiltrere en landsby kontrolleret af den religiøse gruppe kendt som Los Iluminados. På ordre fra Albert Wesker er Ada tildelt opgaven at indhente kultens mørkeste hemmelighed: et mystisk materiale kendt som “the Amber”. Hendes operation flettes sammen med Leon S. Kennedys søgen efter præsidentens forsvundne datter og giver et alternativt perspektiv på historien, og afslører begivenheder, der udfolder sig bag scenen. 

Sammen med det allerede fantastiske gameplay i ‘Resident Evil 4’ introducerer Separate Ways en ekstra funktion til oplevelsen, der gerne skulle tage den hurtige action til nye højder. Ada er nemlig bevæbnet med en Grappling Gun, der kan bruges til at svinge sig over kløfter, lave hurtige opstigninger og styrtdykke ned i dybet. Hun kan også bruge værktøjet som våben i nærkamp. 

Det var dog ikke kun Ada Wong der var i fokus under præsentationen, da traileren også bød på gameplay fra Resident Evil 4’s kommende VR-funktion. Den nye VR-mode vil give mulighed for at spille igennem hovedkampagnen via PlayStation VR2 som gratis DLC allerede denne vinter. Der bliver lovet intuitive controls, som inkluderer dobbelt brug af våben, realistisk våbenhåndtering, forbedret knivkamp og mere. Dog behøver du ikke kaste om dig med roundhouse kicks, da du kan nøjes med at trykke på en knap – heldigvis. 

En tidligere teaser-trailer til VR funktionen

Separate Ways udkommer som betalt DLC d. 21. september til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S og PC via Steam. Resident Evil 4 VR-tilstand er planlagt til udgivelse denne vinter som gratis DLC udelukkende på PlayStation VR2.

… desværre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming