‘Marvel Snap’ er udkommet på Steam

Sidste års mobil-hit kan nu nydes i widescreen på PC. 

Hvis du er fan af ‘Marvel Snap’, bragte Gamescoms Opening Night Live en glædelig nyhed. Det populære mobilkortspil har nemlig nu forladt sit Early Access-studie på PC og er blevet udgivet i fuld form på Steam.

I forbindelse med lanceringen på PC har Marvel indgået et samarbejde med animationsstudiet Line Animation, der bl.a. står bag den animerede film “Hero ft. Martin Garrix & JVKE“. Sammen har de skabt en hæsblæsende lanceringstrailer, der gerne skulle vække interessen hos de fleste, om de så er til taktiske kortspil eller ej.

Se traileren herunder:

Line Animation udtaler:

“[…] da vi blev bedt om at lave en actionfyldt film for at promovere den nye desktop-udgave af Marvel Snap, var det et nemt valg. Vores eneste spørgsmål var, ‘Hvor actionfyldt snakker vi om?’ Vi fik at vide, ‘Go big, or go home!’ Så spænd dig godt fast, for denne film er virkelig hjerne-smeltende!”

Spillet kan nu downloades på Steam, og det er muligt at parre profiler fra Google-konto eller Apple ID for at medbringe sin fremgang over til den forbedrede version af spillet. Alt, hvad folk var vilde med på mobilen, er nemlig nu bedre end nogensinde på PC. Det betyder widescreen og endnu flottere gameplay, der gerne skulle gøre det endnu mere fornøjeligt at tæske modstandere rundt om i verden.

Der er selvfølgelig i bedste free-to-play-stil alverdens goder og belønninger at hente måneden ud i forbindelse med lanceringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming