‘Luigis Mansion 2 HD’ bliver vist frem 

Nintendo annoncerer, at ‘Luigi’s Mansion 2: HD’ er planlagt til udgivelse på Nintendo Switch i sommeren 2024. Udover forbedret grafik er en gameplay-trailer også blevet frigivet for at give en forsmag på hvad vi har I vente.

Nintendo offentliggjorde allerede tilbage I sin juni 2023 Direct præsentation, at ‘Luigi’s Mansion 2: HD’ vil blive en realitet på Nintendo Switch engang i 2024. Nu har vi rundet deres september Direct og denne gang modtog vi reelt gameplay og et udgivelsesvindue, som lyder på sommeren 2024.  

Traileren til HD genudgivelse af Nintendo 3DS-titlen “Luigi’s Mansion 2” kan ses lige herunder: 

Den Mørke Måne over Evershade Valley har en beroligende effekt på spøgelserne i dalen. Professor E. Gadd har længe studeret disse venlige ånder. Men når den Mørke Måne pludselig bryder sammen, bliver de ellers venlige spøgelser fjendtlige, og Luigi må træde til for at genindstille Månen til sin retmæssige plads på himlen. 

Er du mere til multiplayer hygge, så er der heldigvis også noget for dig. Det vil nemlig være muligt at spille co-op i “ScareScraper”, en hjemsøgt skyskraber fuld af spøgelser og udfordringer, der ikke findes i hovedeventyret. Så er det ellers bare om at rekrutter dine spøgelsesjæger-venner for at bestige det skræmmende tårn lokalt eller online. 

‘Luigi’s Mansion’-serien debuterede i 2001 på Nintendo GameCube, og efterfølgeren, ‘Luigi’s Mansion 2,’ fulgte i 2013 til Nintendo 3DS. I spillet skal spillerne udforske flere hjemsøgte palæer og bruge sin trofaste spøgelsesjagende “Poltergust 5000” til at opsamle fragmenter af den Mørke Måne. Hvert palæ tilbyder sine egne gåder og spøgelser, der skal fanges og spillet, der oprindeligt blev udgivet til Nintendo 3DS, får nu den visuelle opgradering i HD på Nintendo Switch, som den fortjener. 

10 års jubikæummet for ‘Luigi’s Mansion 2’ baner altså vejen for en genskabelse af NDS klassikeren. Den nye trailer ser skøn ud, så det eneste ærgelige vi kan komme i tanke om er at vi skal vente et helt år på at få fingrene i det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming