‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ får omfattende ‘Animal Crossing’ minigame 

Det kommende ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ lader dig dykke ned i en unik blanding af RPG-eventyr og det hyggelige ‘Animal Crossing’.

Hvis du kender ‘Like a Dragon’’serien, kommer det næppe som en stor overraskelse, at der er tonsvis af skøre minigames i det kommende ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’. Ryu Ga Gotoku Studio, lader dog til at have overgået dem selv, og har netop præsenteret et ambitiøst et af slagsen under Xbox Partner Preview livestream, nemlig “DonDoko Island”. Her bliver der budt på en hyggelig ø, der bare venter på dine kreative inputs, der ligger sig tæt op af det populære Nintendo-spil ‘Animal Crossing’. 

Se gennemgangen af DonDoko Island fra Xbox Partner Showcase her:

LIKE A DRAGON: INFINITE WEALTH – DONDOKO ISLAND REVEAL TRAILER | Xbox

Når efter en hæsblæsende delfintur sætter fod på “DonDoko Island”. Det rolige afbræk fra at tæske skurke og opklare mysterier, opfodre os til at samle materialer fra omgivelserne, købe eller skabe møbler, og selvfølgelig kreere vores drømmehjem og øen. Ligesom det hyggelige spil fra Nintendo, skal vi her styrke interaktioner med besøgende på øen, hver med deres eget sæt af forventninger og ønsker, der skal passes og plejes.  

Som du udvikler din ø, forbedrer tilfredsheden hos turisterne, hvilket støt har til opgave at gøre den til en eftertragtet feriedestination. Dog er fred og ro ikke altid garanteret, da uinviterede gæster kan forsøge at forstyrre freden, og det er derfor op til dig at sikre, at den rolige atmosfære forbliver uforstyrret, selv om det betyder at vise dem døren – Yakuza style! 

‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ udkommer d. 26. januar 2024, og vi glæder os til at prøve kræfter med det nye innovative minigame, som nok skal blive et frisk pust blandt tonsvis af bøllebank, karaokesange og arkadehaller.  


Den originale fremvisning af ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ slog benene under os tilbage i september, og det kommende ‘Like a Dragon Gaiden’ er lige på trapperne, selvom vi må vente på den engelske dub til efter udgivelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming