‘Lies of P 2’ er blevet offentliggjort 

En opfølger til ‘Lies of P’ er officielt blevet bekræftet, af spillets instruktør, under et videobrev omhandlende nyt indhold til ‘Lies of P’.

Efter at have opnået en million solgte enheder, har Neowiz og Round8 Studio endelig officielt bekræftet udviklingen af en efterfølger til det kritikerroste spil, ‘Lies of P’. Udmeldingen kom fra spilinstruktøren Ji Won Choi i form af en “Director’s Letter”-video, omhandlende den kommende DLC til ‘Lies of P’, som gav et indblik i det kommende nye indhold. 

Se hele videobrevet herunder: 

Lies of P – Director’s Letter | Lies of P

Videoen fremhævede udviklerholdets fortsatte engagement efter at forbedre spiloplevelsen i ‘Lies of P’, og Choi udtalte, at “højeste prioritet” for teamet i øjeblikket er udviklingen af DLC’en og… en to’er!

I samme video blev der vist en forsmag på DLC’en, inklusive konceptart, der gav en forsmag på de kommende DLC-elementer og funktioner, som har til formål at viderebygge på spillets historie og spilmekanikker. 

I “Director’s Letter”-videoen udtrykker Ji Won Choi, stor taknemmelighed over for spillets fans i sammenhængen med den betydelig milepæl på en million solgte enheder. Han drøfter dertil kommende spiljusteringer, der er planlagt i en opdatering til november. Denne kommer til at adressere våbenbalance og mildne spillets indledende sværhedsgrad, samt tilføje nye tilpasningsmuligheder og yderligere udstyr til Pinocchio.  

Selvom specifikke detaljer om opfølgerens indhold og udgivelsesdato endnu er ukendte, varmer det at vide, at der er fuld gang i udviklingen af ‘Lies of P 2’. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming