‘Layers of Fear’ får omfattende gratis DLC

Til stor overraskelse bydes der på ny gratis DLC til ‘Layers of Fear’ allerede denne måned.

Bloober Team, udvikleren bag gyserspillet ‘Layers of Fear,’ har via Steam annonceret en ny, gratis DLC, der er sat til at blive udgivet d. 24. oktober 2023. Meddelelse må siges at komme som noget af en overraskelse, da det modsiger udviklerens tidligere udtalelser om, at spillets nyeste udgivelse ville være den endelige konklusion på serien. 

Tidligere i år udgav Bloober Team nemlig en genindspilning af det originale spil fra 2016, ‘Layers of Fear,’ og dets efterfølger, ‘Layers of Fear 2.’ Denne udgivelse kombinerede begge originale titler, inklusiv DLC’en “The Final Note.” – men det slutter altså ikke her. Heldigvis. 

Den kommende DLC introducerer endnu en lidende kunstner til ‘Layers of Fear.’ Denne gang får spillerne mulighed for at sidde i instruktørstolen og tage kontrol over en sindsforvirret Hollywood-produktion. Det ekstra indhold vil blive udgivet i forbindelse med firmaets fødselsdag, og vi har absolut intet imod at de giver gaver i stedet for den anden vej rundt. 

Blooper team skriver følgende:

“Annonceret af os, [her er] et nyt og gratis kapitel til ‘Layers of Fear’-historien [som giver] dig mulighed for at sætte dig i instruktørstolen og tage kontrol over en problematisk Hollywood-produktion. Dyk ned i filmens skabers psyke, mens du forsøger at fuldføre dit endelige mesterværk, selvom scenen omkring dig falder i kaos.”

Den kommende DLC har endnu ikke modtaget en gameplay-trailer, og forbliver altså stadig lidt af et mysterie. Bloober Team, har dertil kun leveret to screenshots at hæfte os ved, som kan ses herunder:

‘Layers of Fear’ er et narrativ-fokuseret, førstepersons gyserspil, der tager spillerne gennem en række overnaturlige historier. 2023-udgivelsen inkluderer alt tidligere indhold, opdaterede visuelle effekter og gameplay. Spillet inkluderer også en DLC med titlen ‘The Final Note,’ som fulgte en ny karakter, Musikeren, og tilføjede nye perspektiver til den originale historie fra 2016. 

Layers of Fear – Official Launch Trailer | Bloober Team

Spillet er tilgængeligt på PC, Playstation 5 og Xbox Series X/S. Den kommende DLC vil være gratis for alle ejere af 2023-udgivelsen af ‘Layers of Fear.’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming