Kultmedlemmer indtager ‘Dead Island 2’  

‘Dead Island 2’s første historieudvidelse “Haus” kommer næste måned, så gør jer klar til kultister og zombier i massevis.

Deep Silver Dambuster Studios, har endelig beriget os med en udgivelsesdato til deres kommende udvidelse af historien til action RPG’et ‘Dead Island 2’.  Udvidelse går under navnet “Haus” og vil være tilgængelig på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One og PC (Epic Games Store) allerede fra d. 2. november 2023

Dead Island 2 – Gamescom Reveal Trailer | Deep Silver

En trailer til udvidelsen lader desværre vente på sig, så vi må nøjes med informationerne fra annonceringen.

‘Haus” tager spillerne med på en surrealistisk rejse, hvor de skal undersøger en mystisk kult i Malibu. Udvidelsen introducerer en helt ny historie, hvor en hemmelig milliardærs techno-dødskult kæmper for overlevelse midt i apokalypsen. Kulten, ledet af deres gådefulde leder Konstantin, stræber mod en ny fremtid, og mon det er en god en af slagsen? 

Omgivelserne for “Haus” er en mystisk og stilfuld villa i Malibu, hvor moralens grænser skubbes til det yderste. Den mareridtsagtige beliggenhed fungerer både som et fristed for kultens medlemmer og en maskine til at fjerne kød og høste sjælen, for alle andre. Spillere vil navigere gennem en forstyrret labyrint af biomer, hvor rationel arkitektur undergraves af udvidede narrative rum. 

Gør dig klar til følgende tilføjelser til spillet:  

K-ROSSBOW: Denne crossbow vil give rig mulighed for at skyde zombier i hovedet på lang afstand, som var det ingenting. 

Hog Roaster: Det ultimative våben, hvis du vil slagte og grille zombier på én og samme tid. 

Dead Islands: Din go-to, når du skal have aflastet skuldrene og bare smadre zombier til ukendelighed. 

8 nye skill-kort: Vil berige spillerne med et udvidet arsenal af færdigheder. 

Yderligere information lader vente på sig, men indtil da kan i nyde billeder fra udvidelsen, som fulgte med pressemeddelelsen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming