Kommer ‘Red Dead Redemption 2’ til Switch?

En opmærksom bruger på X spotter en rating på spillet til Nintendo Switch i Brasilien.

Spillet har fået klassifikations bedømmelse på Nintendo Switch i Brasilien, hvilket ofte peger på en udgivelse i den nære fremtid. Sådan har den opmærksomme ‘Necro’ Felipe #UnivNintendo spottet og påpeget på X til manges helt store overraskelse.

Den 17. august udkom det originale Red Dead Redemption fra 2010 til Nintendo Switch (samtidig med PS4 – hvilket er en helt anden historie) til blandet modtagelse. Switch brugere var selvfølgelig begejstret for at få adgang til at spille det ikoniske western-spil, men det prisskilt som spillet lancerede med bragte stor skepsis. Hos PlayStation-brugere var der ramaskrig for at skulle betale næsten fuld pris for en PS4-port af et 13 år gammelt spil, især da der længe har været håb på en PS5 opgradering uden nogen respons fra spiludvikleren Rockstar Games.

Det store spørgsmål er så, om udgivelsen af Red Dead Redemption på Nintendo Switch har banet vej for efterfølgeren på konsollen? Det har der været stor tvivl om, da Red Dead Redemption 2 stadig den dag i dag er et af de mest imponerende grafiske spil, og Nintendo Switchs hestekræfter slet ikke ville kunne køre spillet i dets fulde form. En mulighed for spillet på Nintendo Switch er cloud gaming, men dette afviser ‘Necro’ Felipe #UnivNintendo i kommentarsporet på sin post, da Brasilien ikke har adgang til Cloud-versioner af spil på Nintendo Switch.

Alligevel er spillet blevet klassificeret til Nintendo Switch i Brasilien, og det lader til at køre på selve Switchen, hvilket for mig er en gåde. Det bliver spændende at se hvilke kompromiser Nintendo Switch-versionen bliver nødt til at tage for at kunne køre optimalt, men vi har jo for nyligt set Mortal Kombat 1 køre på en Switch til stor kritik. Så mon Red Dead Redemption 2 til Switch en gang i fremtiden er en realitet, eller er det hele bare en stor misforståelse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming