Julekonkurrence | Nintendo Switch og 5x spil

Vind en Nintendo Switch og spark det nye år i gang med masser af fed gaming!

Som altid har vi konkurrencer løbende i december måned med en masse fede præmier! Igen i år er der en enkelt ekstra god præmie på højkant man kan være så heldig at vinde. Det er nemlig en Nintendo Switch OLED (Neon Blue/Neon Red) og spil nok til at underholde dig et godt stykke tid ind i 2024!

Du får nemlig intet mindre end fem spil med, hvis du vinder præmien og kan se frem til at spille: ‘Super Mario Bros. Wonder’, ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’, ‘Everybody 1-2-Switch!’, ‘Pikmin 4’ og ‘Fashion Dreamer’!

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at gå ind på Pluto.tv og finde Pixel.tvs TV-kanal som sender skørt, skævt og hyggeligt indhold 24/7. Tag et billede af, at du ser vores julekalender og send billedet til vores e-mail [email protected] med emnet “Julekalender”. Det var altså [email protected] – senest d. 27 december for at være med i lodtrækningen.

Det giver også rigtig god mening at holde øje med Pixel.tvs hjemmeside løbende, da vi kommer til at afholde en hel masse konkurrencer med svedige præmier på siden ligesom sidste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming

Square 300 300x300