John Rhys-Davies genoptager rollen som Gimli i ‘Return to Moria’

Den legendariske skuespiller John Rhys-Davies diskuterer sin rolle i ‘The Lord of the Rings: Return to Moria’.

I en særudgave af den Tolkien orinterede podcast The Nerd of the Rings diskuterer den legendariske skuespiller John Rhys-Davies sin genoptagelse af rollen som Gimli i det kommende spil ‘The Lord of the Rings: Return to Moria’. Interviewet fandt passende sted på Durins Dag, den 17. oktober 2023, hvilket var utrolig belejligt da Durin er figuren i J.R.R Tolkiens ‘Ringenes Herre’, der grundlage dværgekongeriget Moria – hvilket præcis er hvor det kommende spil finder sted. 

Udviklet af Free Range Games og udgivet af North Beach Games er ‘The Lord of the Rings: Return to Moria’ et kommende survival-crafting-spil sat i den fiktive verden Middle-earth. Spillet har proceduelt genererede miljøer i Morias miner og tilbyder co-op i lange baner, og det ser faktisk ret så spændende ud. Vi får til opgave at tage styringen over en gruppe dværge, hvis mission er at generobre deres hjemland Moria og genoprette det for længst fortabte kongerige Khazad-dûm. 

John Rhys-Davies, kendt for sine rolle som Gimli i Peter Jacksons filmatisering af trilogien ‘Ringenes Herre,’ diskuterer i podcasten spillet, og giver derved fans et unikt blik ind i dets udvikling og skuespillerens oplevelse af at genoptage sin legendariske rolle. 

Rhyn-Davis udtaler bl.a. følgende under interviewet: 

“Det er altid sjovt at vende tilbage og tænke på ‘hvad nu hvis’-scenarier, og chancen for at arbejde på dette spil er en udforskning af et af disse ‘hvad nu hvis’-scenarier, er det ikke? […] Skuespillere skaber ofte karakterer [med masser] af kærlighed, og det er meget svært, nogle gange, at give slip på dem. Gimli er bestemt, for mig, en karakter, som jeg virkelig holder af, og jeg er meget taknemmelig for muligheden for at genoptage ham i en anden sammenhæng.” 

Hele interviewet kan findes herunder, via Nerd of the Ringsyoutube-kanal: 

John Rhys-Davies talks Return to Moria | Nerd of the Rings

Spillet byder på masser af survival mekanikker som omfatter aspekter som søvn, temperatur og støjniveauer, mens der kæmpes mod ork-horder og andre væsner. Spillet tillader også omfattende tilpasning af dværgkarakterer og selvfølgeig masser af basebygning. Der gåes i dybden med dværgenes historie, de forskellige dværgklaner og virkningen af Saurons død på orkerne.  

Ønsker du et større inblik i spillet heviser vi til følgende trailer: 

TLOTR: Return to Moria – Official Announcement Trailer | The Lord of the Rings: Return to Moria

‘The Lord of the Rings: Return to Moria’  udkommer d. 24. oktober 2023 til PC og PlayStation 5, med en Xbox Series X|S-udgivelse planlagt til 1-2. kvartal 2024. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming