Iron Man spils produktion igang

EA Motive har bekræftet, at Iron Man-spillet er begyndt produktion.

EA Motive har bekræftet, at Iron Man-spillet er begyndt produktion.

EA Motive har haft travlt med den seneste Dead Space Remake, som udkom til stor kritisk succes i slutningen af januar – I kan blandt andet se vores begejstrede anmeldelse af spillet her. Det betød, at holdet bag hoppede på Reddit til en Ask Me Anything (AMA), hvor de fortalte, at det hold hos Motive var i fuld gang med at at arbejde på Iron Man-spillet.

Spillet kommer helt bevidst til at tage afstand fra Marvel’s Avengers spillet, og det er blevet beskrevet som et singleplayer, tredje-persons action adventure spil, hvor du tager rollen som Tony Stark. Det kommer til at fokusere på Starks kompleksitet og karisma og er en helt ny original historie. Selvom vi ikke kan vide det med sikkerhed, så sigter de forhåbentlig mere efter Rocksteadys Arkham-serie.

Det er også Olivier Proulx som styrer udviklingen. Han har tidligere været senior producer på Marvel’s Guardians of the Galaxy spillet, og lead producer på Singleplayer kampagnen i Marvel’s Avengers, så projektet er formentlig i gode hænder!

Vi ser krydser i hvert fald fingre for at det bliver en succes, for det kunne da være fedt at flyve rundt som Stark i den fantastiske Iron Man dragt!

I kan læse den originale pressemeddelse her om spillets annoncering fra EA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming