iPhone 15 Pro kommer til at kunne afvikle AAA-titler  

Under den nyeste Apple keynote, blev det annonceret at spil som ‘Resident Evil 4 Remake’ og ‘Assassin’s Creed Mirage’ bliver tilgængelige på mobilen.

Apple har slået et stort brød op når det kommer til afvikling af mobilspil på deres nyeste generation af iPhones. Det er nemlig blevet annoncerede, at den kommende iPhone 15 Pro vil være i stand til at afvikle AAA-titler, der tidligere var eksklusive for konsoller og pc’er. Annonceringen, der blev påpeget under Apples nyligt afholdte keynote-event, afslørede, at spil som ‘Resident Evil 4 Remake’, ‘Resident Evil Village’ og ‘Assassin’s Creed Mirage’ vil være tilgængelige på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. 

Apples keynote præsentation kan ses herunder: 

Apples iPhone 15 Pro markedsføres som “den næste generation af mobilspil” og er i stand til at understøtte konsol- og pc-spil, der tidligere ikke har kunne være tilgængelige på mobile platforme. Dette, hvis det kører fornuftigt, må siges at markere en betydelig milepæl for mobil gaming. Der er hér ikke tale om en cloud-streaming-løsning, men afvikling af de fulde versioner af AAA-titlerne, som vil blive tilgængelige på iPhone. 

iPhone 15 Pro forventes at komme med en pro-klasse GPU, der er 20% hurtigere og har et 6-kerne design for bedre topydelse og energieffektivitet. Apples nye A17 Pro-chip vil muliggøre “next-level mobilspil med hurtig, effektiv ydelse og hardware-accelereret ray tracing.” Selvom konkret gameplay ikke blev vist frem, og vi derfor ikke ved hvordan touch-screen controlsne vil fungere, kan vi nok godt gå ud fra at forbindelse med Bluetooth-controllere kommer til at byde på den bedste oplevelse. 

Hvad angår udgivelsesdatoer for spillene, forventes ‘Resident Evil Village’, ‘Resident Evil 4’ og endda ‘Death Stranding’ at være tilgængelige på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max senere i år. Assassin’s Creed Mirage er planlagt til udgivelse i første halvdel af 2024, hvilket er en markant forskel fra spillets udgivelse på andre konsoller, der lyder på d. 5. oktober. 

Det er om end alt enormt imponerende at sådanne titler snart kan afvikles på hardware eksisterende i mobiltelefoner. Apples keynote bød kun på stilbilleder, men vi må indtil vi ved mere, blot gå ud fra at det kører flydende og uden de store problemer. Hvad angår batterilevetid, står også hen i det uvisse. 

Inklusionen af AAA-titler i iPhone 15 Pro-sortimentet kan potentielt. Kun tiden vil vise, om dette træk ændrer markedet markant, eller om der bare er tale om en imponerende kræftpræstation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming